Kari Hietalahden suosikki ei selviytynyt MM-kisoihin – antaa nyt tukensa yllättävälle maalle

Jalkapallon MM-kisat alkavat muutaman viikon päästä ja kaikki lajia seuraavat odottavat avauspotkua kuin kuuta nousevaa.

Suomen lahjakkaimpiin näyttelijöihin kuuluva Kari Hietalahti on myös aloittanut MM-kisojen odotuksen. Kun hänen suosikkijoukkueensa ei selviytynyt kisoihin, oli näyttelijä pakotettu valitsemaan uuden suosikin.

Näyttelijän valinta osui mielenkiintoiseen maahan.

Jalkapallon MM-kisat starttaavat 14. kesäkuuta, kun avausottelussa isäntämaa Venäjä saa vastaansa Saudi-Arabian. Yli kuukauden kestävä turnaus tulee jälleen tarjoamaan suuria tunteita ja toinen toistaan jännittävämpiä otteluita.

Näyttelijä Kari Hietalahti on suuri jalkapallon ystävä. Mies seuraa tiiviisti jalkapalloa ja on itse myös mukana HJK:n futsaljoukkueen valmennusryhmässä.

Nyt ”Hissu” on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jossa hän paljastaa oman suosikkijoukkueensa.

Kuvasta käy ilmi, että Italia on näyttelijän suosikkijoukkue. ”Azzurrit” eivät kuitenkaan selvinneet vuoden 2018 lopputurnaukseen, joten Hietalahti on joutunut valitsemaan itselleen uuden joukkueen jota kannattaa.

Hieman yllättäen ”Hissu” toivoo menestystä Perulle, joka osallistuu lopputurnaukseen nyt viidettä kertaa. Peru on parhaimmillaan päässyt MM-kisoissa puolivälieriin asti, joten mistään täydellisestä heittopussista ei ole kyse. Tästä suorituksesta on kuitenkin aikaa yli 30 vuotta, joten järin kovia odotuksia ei joukkueelle kannata asettaa.

Pisteet ”Hissulle” siitä, että hän ei ole lähtenyt automaattisesti yhdenkään ennakkosuosikin matkaan, kun oma suosikkijoukkue jäi kisojen ulkopuolelle. Peru lähtee kisoihin varmasti nöyränä altavastaajana, mutta urheilussa kaikki on mahdollista. Minkä joukkueen taakse sinä asetut? Mille maalle toivot menestystä MM-turnauksessa? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);