Japani onnistui MM-kisahistorian tylyimmässä tempussa: Tässä viedään Senegalia kuin litran mittaa

Jalkapallon MM-kisoissa pelattiin sunnuntaina tukku mielenkiintoisia otteluita, mutta tiukin kamppailu nähtiin H-lohkossa, jossa Japani ja Senegal ottivat yhteen.

Ottelu päättyi tasapeliin, mutta sen aikana Japani onnistui näyttämään myös melkoista taktista osaamista.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Sunnuntain yksi viihdyttävimmistä jalkapallo-otteluista Venäjän MM-kisoista oli Japanin ja Senegalin välinen kamppailu, jossa sattui ja tapahtui paljon.

Senegal meni ottelussa kahdesti johtoon, mutta silti Japani onnistui sinnittelemään mukana ja ottelu päättyi lopulta tasalukemiin 2-2.

On vain sopivaa, että Japanin tasoitusmaalin iski vielä joukkueen oma legenda Keisuke Honda vain kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua.

Tarkkasilmäisimmät jalkapallofanit kutienkin huomasivat, että yksi illan viihdyttävimmistä hetkistä ei kuitenkaan ollut maali, vaan Japanin ilmiömäinen taktinen peli, jolla se sai Senegalin kirjaimellisesti ansaan.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Paitsioansa on vanha niksi jalkapallossa, mutta useimmiten sen avulla saadaan huijattua yhtä tai korkeintaan kahta pelaajaa juoksemaan paitsion puolelle.

Japanin versio toimi kuitenkin Senegalia vastaan niin upealla tavalla, että paitsioon päätyi lopulta KUUSI senegalilaisten pelaajaa.

Tätä kelpaa katsella vielä uusintana myöhemminkin ja näyttää videolta joukkueen taktiikkapalavereissa!

https://www.youtube.com/watch?v=oWtN5hB0lgk

Lue lisää:

Islannilta täydellinen vastaus Messin katkeraan kritiikkiin: ”Jos pelaisimme, kuten hän halusi…”

Komeaa katseltavaa ja olipahan viihdyttävä matsi! Laita peukkua, jos sinäkin olet samaa mieltä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);