Ilmiömäinen kunnianosoitus Teemu Pukille – valittiin Valioliigan kuukauden parhaaksi pelaajaksi

Englannin Valioliigan vauhdilla haltuunsa ottanut Teemu Pukki putsasi palkintopöydän, kun hänet valittiin Valioliigan kuukauden parhaaksi pelaajaksi elokuussa.

Norwichin kärkimies Teemu Pukki on jatkanut vahvoja otteita Englannin jalkapallokentillä, eikä se ole jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Pukki valittiin aiemmin fanien keskuudessa kuukauden pelaajaksi, mutta nyt valinta osui miehen kohdalle myös Valioliigan virallisen palkinnon kohdalla.

Ensimmäistä kauttaan Valioliigassa palloileva suomalaishyökkääjä iski elokuussa viisi upeaa maalia, jotka riittivät kuukauden parhaan pelaajan palkintoon.

– Tämä on minulle kunnia. Minun täytyy kiittää joukkuekavereitani ja valmentajaani tämän mahdollistamisesta, Pukki sanailee Valioliigan tiedotteessa.

– Uskoin kyllä, että pystyn Valioliigassakin tekemään maaleja ja pärjäämään, mutta tämä on enemmän kuin uskalsin toivoa kauden aloittaessani, hän jatkaa.

Pukin lisäksi vain kaksi muuta suomalaispelaajaa on aiemmin valittu Valioliigan kuukauden pelaajaksi. He olivat Sami Hyypiä ja Mikael Forssel.

Onnea Pukki! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);