Hurja siirtohuhu Teemu Pukista – Eurokentiltä tuttu suurseura havittelee suomalaistaituria riveihinsä

Teemu Pukki on varmasti yksi viime vuosien kuumimmista suomalaisista nimistä jalkapallokentillä.

Muutaman vaikeamman kauden jälkeen Pukki löysi pelinsä uudestaan Tanskassa ja on nyt tehnyt entistä kovempaa jälkeä englantilaisilla kentillä.

Hienot otteet eivät ole jääneet huomaamatta, sillä nyt eurooppalaisen suurseuran huhutaan olevan vakaasti miehen kintereillä.

28-vuotias Teemu Pukki on tehnyt tällä kaudella hurjaa jälkeä maajoukkueessa sekä seuratasolla Englannin mestaruussarjassa, jossa hän edustaa Norwich Cityä.

Mestaruussarjassa pelatuissa 14 ottelussa Pukki on iskenyt peräti 9 maalia ja siihen päälle vielä yhden liigacupissa. Hurjat otteet ovat nostaneet miehen osakkeita pelaajamarkkinoilla ja nyt huhuissa jopa suuret eurooppalaiset seurat ovat suomalaistaiturin kintereillä.

Miehen kuumat otteet toivat hänelle myös paikan viikon joukkueessa mestaruussarjassa.

Valmentaja oli jo seuraamassa

Turkkilaissivusto Kralsporin mukaan suurseura Galatasaray on erittäin kiinnostunut tekemään sopimuksen Pukin kanssa. Galatasaray on myös Euroopan tasolla iso seura ja kotimaassaan peräti 21-kertainen Turkin liigan mestari. Joukkue on myös joka vuosi mukana europeleissä ja on kerännyt menestystä myös Mestarien liigassa aina lohkovaiheeseen saakka.

Vuonna 2000 seura voitti Uefa-cupin ja sen lisäksi Euroopan Supercupin. Tällä hetkellä Galatasaray on Turkin liigassa toisella sijalla.

Turkkilaislehden mukaan seuran kiinnostus Pukkia kohtaan on jo niin konkreettista, että sen apuvalmentaja lennätettiin paikalle katsomaan, kun Norwich kaatoi Millwallin 4-3. Tuossa kyseisessä ottelussa Pukki viimeisteli kaksi maalia.

Myös useat muut turkkilaissivustot, kuten Aksam ja Gunes kirjoittavat aiheesta samaan tyyliin: Galatasaray on tosissaan jahtaamassa Pukkia.

Aika näyttää, kuinka tilanteessa käy, mutta myös Norwichilla voi olla sanansa sanottavana, sillä hyvän alkukauden jälkeen se voi tosissaan taistella noususta Valioliigaan seuraavalla kaudella. Tämä voi painaa mielessä myös Pukilla, jos päätös etenee siihen pisteeseen saakka.

Mielenkiintoinen juttu kokonaisuudessaan! Uskotko, että Pukin kannattaisi lähteä Galatasarayhin vai pysyä Norwichissa, jos mahdollisuus ilmenee? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);