FIFA:n upeaa elettä ylistetään ympäri maailman: Kutsuu kaikki luolasta pelastetut pojat MM-finaaliin!

Viime viikkoina koko maailma on seurannut henkeä pidätellen pelastusoperaatiota, jossa vapaaehtoiset pelastivat nuorten jalkapallojoukkueen tulvineesta luolasta Thaimaassa.

Tiistaina kaikki pojat saatiin viimein ulos 16 päivän piinan jälkeen ja nyt jalkapallomaailma onkin osoittanut heille tukensa.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Viime viikkoina maailmalla on seurattu tiiviisti jalkapallon MM-kisoja, mutta samalla katseet ovat kohdistuneet myös Thaimaahan, jossa oli käynnissä suuri pelastusoperaatio nuorten jalkapallojoukkueen pelastamiseksi tulvivasta luolasta.

16 päivän piinan päätteeksi vapaaehtoiset onnistuivat saamaan kaikki kaksitoista lasta, iältään 11-16 vuotiaita, sekä heidän 25 vuotiaan valmentajansa ulos luolasta, jonne jalkapallojoukkue oli mennyt suojaan sateelta.

Nuorten palloilijoiden kohtalo on koskettanut maailmaa laajalti ja nyt FIFA onkin julistanut upean kutsun kaikille luolasta pelastetuille pojille. Se kutsuu nyt virallisesti kaikki pojat Venäjän MM-kisojen finaaliin, joka pelataan tulevana sunnuntaina.

https://twitter.com/tahaa_lone/status/1016055924866220032

Thaimaan jalkapalloliiton johtajalle osoitetussa kirjeessä Gianni Infantino välittää kiitoksensa pelastajille ja osoittaa tukensa lapsille. Fifa ymmärtää, että nuoret tulevat viettämään seuraavat päivät tiukasti perheidensä parissa sekä mahdollisesti sairaalassa, mutta mikäli tilanne sallii se haluaa kutsua kaikki nuorista mukaan seuramaan MM-kisojen finaalia.

– Toivon sydämeni pohjasta, että he voivat liittyä seuraamme katsomaan finaalia, josta tulee varmasti upea yhteisöllisyyden hetki sekä juhla, kirjeessä lukee.

Jalkapallomaailma pitää yhtä

Fifan kutsu on kerännyt nopeasti paljon kiitosta ympäri maailman ja nyt myös jalkapalloseura Manchester United on lähtenyt mukaan osoittamaan tukeaan luolasta selvinneille lapsille sekä kaikille mukana olleille pelastajille.

Valioliiga-seura lähetti osoitti tukensa sosiaalisessa mediassa, jossa se lähetti kutsun kaikille Villisiat -joukkueen jalkapalloilijoille sekä pelastusoperaatioon osallistuneille vapaaehtoisille saapua Old Traffordille seuraamaan Manchester Unitedin pelejä tulevalla kaudella.

– MUFC on huojentunut kuultuaan, että kaikki 12 jalkapalloilijaa ja heidän valmentajansa on saatu turvaan luolasta Thaimaassa. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat kaikkien heidän kanssaan.

– Haluaisimme kutsua Wild Boars FC:n sekä heidän pelastajansa Old Traffordille tulevalla kaudella.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Mahtavaa, että lapset selvisivät ja upeaa, että jalkapallomaailma osoittaa heille tukensa! Pistä peukkua, jos sinustakin kyseessä on mahtava teko! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);