Yli 900 NHL-ottelun suomalaiskonkarin NHL-uralle jatkoa – Yöllä julkaistu kuva paljasti uuden seuran

NHL-kauden lähestyessä useimmat vapaana olevat pelaajat ovat jo löytäneet itselleen joukkueen tulevaksi kaudeksi. Kokeneempien ja vanhempien veteraanipelaajien kohdalla tilanne ei kuitenkaan ole aina kovin helppoa, kuten monet suomalaispelaajatkin ovat saaneet kokea.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä saatiin kutienkin mielenkiintoisia uutisia, kun Jussi Jokinen paljasti uuden seuransa.

35-vuotias suomalaishyökkääjä Jussi Jokinen on kokenut ja meritoitunut mies NHL:n puolella. Urallaan 951 runkosarjaottelua pelannut Jokinen on iskenyt niissä komeat tehot 191+372=563.

Vuosien varrella Oulun Kärpistä lähtenyt laituri on edustanut useaa eri seuraa, kuten Dallas Starsia, Tampa Bay Lightningia, Carolina Hurricanesia, Pittsburgh Penguinsia, Florida Panthersia.

Viimeisin kausi oli todellista heittelyä kokeneelle hyökkääjälle, sillä hän edusti sen aikana Edmonton Oilersia, Los Angeles Kingsiä, Columbus Blue Jacketsia sekä Vancouver Canucksia.

Vasta Vancouverissa Jokinen sai pelinsä rullaamaan paremmin ja kirjauttikin kauden päätteeksi pelaamassaan 14 ottelussa tehot 4+6=10.

Kesän ajan monet pohtivat oliko miehen NHL-ura kuitenkin vaikean kauden jälkeen tässä, sillä ottajia ei tuntunut enää löytyvän.

Paljasti uuden seuran kuvalla

Maanantain ja tiistain välisenä yönä saatiin kuitenkin hyviä uutisia, kun Jokinen paljasti sosiaaliseen mediaan lataamassaan kuvassa, että on matkalla Detroitiin.

Kuvan yhteydessä 35-vuotias hyökkääjä kertoi solmineensa try out -tyyppisen sopimuksen Red Wingsin kanssa, joka tulee suurella todennäköisyydellä määrittelemään sen, päättyykö miehen NHL-ura tähän kauteen, vai onko jatkoa yhä luvassa.

Detroitista tulee nyt siis Jokisen uran 10. NHL-seura, jota hän on edustanut ammattilaisuransa aikana.

Red Wingsin harjoitusleirillä kaikki on vielä auki, joten kokeneella laiturilla on hyvät mahdollisuudet napata itselleen pelipaikka legendaarisesta organisaatiosta, jonka viime vuodet eivät ole enää olleet niin tarunhohtoisia kuin seuran historia.

Mahtavia uutisia Jussi Jokiselta! Laita peukkua ja jaa uutista, jos uskot miehen NHL-uran vielä jatkuvan! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);