Washingtonilta jälleen huima suoritus konferenssifinaaleissa – tie auki kohti Stanley Cupia

Washington Capitals ja Tampa Bay Lightning kohtasivat sunnutain ja maanantain välisenä yänä ottelusarjan toisessa osaottelussa.

Washington vei voiton ensimmäisestä pelistä tiukan väännön jälkeen ja konferenssifinaalien toinen peli noudatteli samaa kaavaa.

Washington Capitals on kirjoittamassa NHL:ssä todella upeaa tarinaa seuran historiassa ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Monen vuoden konttaamisen jälkeen Capitals onnistui selättämään toisen kierroksen kirouksen pudotuspeleissä ja matkasi konferenssifinaaliin voitettuaan Pittsburgh Penguinsin.

Konferenssifinaaleista Tampa Bay Lightningia vastaan povattiin tiukkaa ja vaikeaa sarjaa, mutta Capitals on nyt nälkäisen kapteeni Aleksandr Ovetshkinin kanssa näyttänyt, että tilanne onkin aivan toinen.

Tuomarivirhe puhutti

Viime yönä Capitals otti jo toisen voiton sarjassa selkein lukemin maaleilla 2-6. Tampa ehti johtaa ottelua ensimmäisen erän jälkeen jo 2-1.

Tampan 2-1 maalia pidettiin vakavana tuomarivirheenä, sillä erotuomareiden mielestä T.J Oshie huitaisi tilanteessa Victor Hedmania korkealla mailalla.

Tuolla ylivoimalla Steven Stamkos rankaisi välittömästi Washingtonia, mutta pelijumalata olivat kuitenkin vääryyden kärsineen Capitalsin puolella ja loput ottelusta pelattiin täysin yhtä päätyä.

Ottelun isäntinä toimivat Lars Eller sekä Jevgeni Kutznetsov, jotka tykittivät molemmat tehot 1+2. Myös kapteeni Aleksandr Ovetshkin oli tehokkaana, kun hän iski maalin ja syötti toisen.

Ottelusarjan voittaja kohtaa Stanley Cup -finaalissa läntisen konferenssinfinaasarjan voittajan.

Tällä hetkellä Winnipeg Jets johtaa ottelusarjassa Vegas Golden Knightsia.

Lue lisää:

Tämä legendojen tähdittämä NHL-mainos on mahtavin asia, jonka olemme koskaan nähneet

Komeaa peliä Washingtonilta! Uskotko, että nyt on viimein joukkueen vuoro päästä aina finaaleihin asti ja nostaa himoittua Stanley Cupia? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);