Valmentaja latasi suorat sanat huippuvireisestä Kaapo Kakosta: ”En ole nähnyt häntä tuollaisena”

Viimeiseen viiteen NHL-otteluun komeat neljä maalia iskenyt New York Rangersin suomalaislupaus Kaapo Kakko on löytänyt nyt ilmiömäisen pelivireen hieman hitaamman alun jälkeen.

Rangersin päävalmentaja David Quinn ei säästellyt sanoja kommentoidessaan nuoren suomalaistähden otteita.

Viime yönä kaksi maalia Pittsburgh Penguinsia vastaan iskenyt 18-vuotias Kaapo Kakko kirjautti nimensä Rangersin seurahistoriaan hurjan tehoillan päätteeksi ratkaistuaan ottelun jatkoajalla.

16 NHL-otteluun tehdyt tehot 6+2=8 kertovat siitä, että nuori viime kesän kakkosvaraus on löytämässä oman paikkansa maailman kovimmassa kiekkoliigassa. Maaleista neljä on syntynyt viimeisessä viidessä pelissä.

Päävalmentaja lataa suorat sanat

New York Rangersin päävalmentaja David Quinn oli tyytyväinen mies astellessaan median eteen voitetun Pittsburgh-ottelun jälkeen. Päävalmentaja kertoi heti, että on huomannut 18-vuotiaassa suomalaistähdessään selkeän muutoksen.

– Katsoessa häntä niin pukukopissa kuin muuallakin, hänestä välittyy aivan uutta päättäväisyyttä. En ole nähnyt häntä tuollaisena sen jälkeen, kun hän tuli tänne, Quinn lausui.

Valmentajan mukaan kyse ei myöskään ole pelkästään siitä, mitä Kakko tekee jäällä. 18-vuotiaan superlupauksen itseluottamus on selvästi ollut kasvussa ja paistaa päävalmentajan mukaan myös tämän kasvoilta kaikessa, mitä hän tekee.

– Kakon kasvoilta näkee, että itseluottamus on kasvanut. Hänen eleissään on nyt rehvakkuutta jäällä ja sen ulkopuolella, päävalmentaja tiivisti NHL:n virallisille verkkosivuille.

Lue lisää: