Tästä ei paljon syöttö parane: Mikko Rantanen läväytti kovat näytöt tiskiin kauden avausottelussa

Colorado Avalanche kohtasi torstain ja perjantain välisen yön NHL-kierroksella kotonaan Minnesota Wildin.

Viime kaudella tehokkaimpana suomalaispelaajana kunnostautunut Mikko Rantanen oli pelipäällä, kun isännät kaatoivat Wildin maalein 4-1.

21-vuotias Mikko Rantanen on yksi tämän hetken kuumimmista suomalaispelaajista NHL:ssä. Taidoistaan huolimatta nuorukainen on saanut pysyä kauempana valokeilasta verrattuna esimerkiksi lähes saman ikäisiin Aleksandr Barkoviin ja Patrik Laineeseen.

Tämä ei kuitenkaan Coloradossa kiekkoilevaa Rantasta ole haitannut, sillä mies iski jo viime kaudella pelaamissaan 81 NHL-ottelussa hurjat tehot 29+55=84. Tuo tulos oikeutti suoraan myös suomalaisten sisäisen pistepörssin voittoon.

Tuttu tutkapari loisti jälleen

Viime kaudella Rantasen peli kulki loistavalla tavalla joukkueen kärkiketjuissa yhdessä taitavan Nathan MacKinnonin kanssa. Eikä kauden avausottelu ollut mitään viime kaudesta poikkeavaa.

Tehokaksikko löysi nopeasti jälleen toisensa ja avasivat molemmat maalihanansa jo ensimmäisessä ottelussa. Tutkaparin yhteistyö tuotti tulosta jo toisessa erässä, kun Rantanen raivasi kiekon kanssa tiensä Wildin puolustusalueelle ja syötti tämän jälkeen todellisen namupassin takatolpalle nousseelle MacKinnonille.

Kuva: YouTube

Pelimiehellä oli siinä kohtaa enää jäljellä helppo työ löydä limppu suoraan tyhjään maaliin. Tuo Avalanchen 2-1 osuma jäi lopulta myös ottelun voittomaaliksi, vaikka pelissä nähtiinkin vielä kaksi maalia.

Kolmannen erän lopulla Rantanen pääsi nimittäin tykittämään myös oman maalitilinsä auki, kun edessä oli tyhjä maali ajassa 58.07. Vielä viimeisellä minuutilla Avalanchen hyökkääjä J.T Compher viimeisteli loppulukemat malliin 4-1.

Upeaa suorittamista Rantaselta! Jaa tätä, jos uskot kaverin pystyvän lyömään vielä isomman vaihteen silmään tällä kaudella! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);