Tässä on Patrik Laineen suomen kesäauto – Hintaa karvan alta 200 000€ ja peräti 600 hevosvoimaa

NHL-tähti Patrik Laine lomailee parhaillaan aurinkoisessa Suomen kesässä.

Pitkän NHL-kauden pelannut suomalaishyökkääjä on leponsa ansainnut ja tuoreen kuvan perusteella hän nautiskeleekin lomastaan komean urheiluauton ratissa.

20-vuotias Winnipeg Jets -hyökkääjä Patrik Laine on viettämässä hyvin ansaittua kesälomaa Suomessa parasta aikaa. Räväköistä lausunnoista ja kovista peliotteista tunnettu tähtihyökkääjä on totuttu ammattilaisuransa aikana näkemään liikenteessä komeiden autojen rateissa.

Pohjois-Amerikassa mies on kruisaillut viimeiset kaksi kautta Audin autoilla ja Suomesssa kiiturina taas on toiminut BMW. Viime vuonna hän nautiskeli kesästä BMW 640d Gran Coupé A xDrive autolla, mutta tänä kesänä luvassa on jälleen uusi komea urheiluauto.

BMW Suomi julkaisi omalla virallisella Facebook-tilillään viikonloppuna kuvan, jossa Laine poseeraa uuden kesäautonsa vierellä.

Nyt kyseessä on täysin uusi BMW M5 upeassa metallinhohtoisessa vaalean sinisessä värissä.

Upean kauden NHL-kaukaloissa pelannut Patrik Laine luottaa tuttuun tapaan BMW-mallistoon.Patrikin matkaan lähti tällä…

Posted by BMW Suomi on Sunday, June 17, 2018

– Patrikin matkaan lähti tällä kertaa täysin uusi BMW M5. Mies kertoi olevansa todella innoissaan autosta, eikä vähiten auton ulkonäöstä tai siitä, mitä konepellin alta löytyy, BMW Suomi kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kyseisen auton hevosvoimista ja ulkonäöstä kyllä kelpaakin olla innoissaan sillä sporttiselle bemarille kertyy hinnaston mukaan hevosvoimia 600 kappaletta ja hintalappukin on suhteellisen korkealla 188 000 eurossa.

Lue lisää:

Kehnon kauden pelannut suomalaishyökkääjä loisti NHL:n tilastovertailussa: ”Se on eliittitason lukema”

Komea peli on alla! Patrik Laine on autonsa ja lomansa ansainnut, joten isot peukut miehelle ja toivotetaan yhdessä onnea ja menestystä seuraavalle kaudelle! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);