Suomi kaatoi Norjan tylyin lukemin – Tehonyrkillä kasassa jo aivan käsittämättömät pisteet MM-kisoissa

Leijonat jatkoi voittotaivaltaan Tanskan MM-kisoissa tiistai-iltana kaatamalla Norjan lukemin 7-0.

Kyse oli Suomen kolmannesta perättäisestä voitosta, sillä aiemmin se kaatoi jo selvin lukemin Etelä-Korean sekä Latvian.

Leijonat otti kuskin paikan tiistain Norja-ottelussa jo ensimmäisten minuuteilla, kun Veli-Matti Savinainen löi Leijonat 1-0 johtoon Sebastian Ahon syöstä.

Muutamaa minuuttia myöhemmin juhlittiin jälleen, kun Marko Anttila iski Leijonat 2-0 johtoon. Ensimmäisessä erässä ei enempää maaleja nähty.

Toisessa erässä hanat aukesivat kunnolla, kun Ensin Teuvo Teräväinen vei Leijonat 3-0 johtoon ja hetkeä myöhemmin Kasperi Kapanen vei lukemat jo 4-0:aan

Erän lopulla Markus Nutivaara iski ylivoimalla Suomen jo 5-0 johtoon ja hetkeä myöhemmin kapteeni Mikael Granlund vei Teräväisen ja Ahon esityöstä Leijonat 6-0 johtoon.

Leijonien 7-0 maaliin oli jälleen alivoimalla todellinen taidonnäyte, kun Saku Mäenlalainen riisti kiekon norjalaispelaajalta ja käytti sen Sakari Mannisella ennen kuin laukoi suoraan syötöstä kiekon maaliin.

Rökäle voiton jälkeen Suomen ykkösmies pistepörssissä on edelleen Sebastian Aho, jolla on kasassa jo jäätävät 4+8=12 tehopistettä.

Ottelu oli alusta alkaen Leijonien selkkää dominointia, eikä Norja päässyt mukaan peliin missään kohtaa. Onnistumisia nähtiin jokaiselta ketjulta, mikä lupailee hyvää myös jatkon kannalta.

Pelin tehokkain oli kapteeni Mikael Granlund pisteillä 1+3.

Seuraavaksi Suomi kohtaa Tanskan keskiviikkona.

Lue lisää:

Jääkiekon MM-kisat 2018: Tässä on kaikki, mitä sinun tulee Tanskan kisoista tietää!

Komea voitto Leijonat! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);