Suomalaistähti nostettiin kovaan seuraan – NHL asiantuntijat listasivat liigan parhaat keskushyökkääjät

Suomalaisella jääkiekolla menee tällä hetkellä todella hyvin. Monet nuoret kiekkoilijat ovat onnistuneet sementöimään paikkansa kiven kovassa NHL:ssä ja osa heistä on noussut jo todellisten tähtien asemaan nuoresta iästään huolimatta.

Nyt tästä menestyksestä saadaan jälleen nauttia, kun NHL.com -sivuston asiantuntijat listasivat liigan 20 parasta keskushyökkääjää.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

NHL.com –verkkosivusto on julkaissut tämän hetken listauksen 20 parhaasta keskushyökkääjästä, jotka pelaavat taalajäillä.

Kyse on kovasta nipusta, johon paikat valitsivat NHL.com -sivuston asiantuntijat pitkän harkinnan jälkeen. Suomalaisittain iloisia uutisia saatiin siinä, että mukana on Florida Panthersin ykköstähti, Aleksander Barkov.

Kiekkoasiantuntijoiden laatimassa listauksessa Barkov majailee sijalla 13, mutta mahdollisuudet korkeampaankin sijoitukseen olisivat olleet täysin todenmukaiset. NHL Networkin asiantuntija Mike Johnson arvelee, että Barkov on todellisuudessa aivan poikkeuksellisen taitava pelaaja.

– Tuntuu hieman väärältä, että hän on listalla näin alhaalla. Kyse on aivan poikkeuksellisesta pelaajasta, Johnson toteaa arviossa.

Näin Barkovin kohdalla listauksessa kirjoitetaan:

– Hänellä oli enemmän alivoimamaaleja, kuin jollain joukkueilla yhteensä viime vuoden aikana. Hän on Floridan vastine Bergeronille ja Kopitarille, seuraava loistava kahden suunnan keskushyökkääjä.

NHL asiantuntijoiden listaus 20 parhaasta keskushyökkääjästä:

 1. Connor McDavid, Edmonton Oilers
 2. Sidney Crosby, Pittsburgh Penguins
 3. Jevgeni Malkin, Pittsburgh Penguins
 4. Auston Matthews, Toronto Maple Leafs
 5. Nathan MacKinnon, Colorado Avalanche
 6. Anze Kopitar, Los Angeles Kings
 7. Mark Scheifele, Winnipeg Jets
 8. Patrice Bergeron, Boston Bruins
 9. Tyler Seguin, Dallas Stars
 10. John Tavares, Toronto Maple Leafs
 11. Steven Stamkos, Tampa Bay Lightning
 12. Jevgeni Kuznetsov, Washington Capitals
 13. Aleksander Barkov, Florida Panthers
 14. Nicklas Bäckström, Washington Capitals
 15. Jack Eichel, Buffalo Sabres
 16. Mathew Barzal, New York Islanders
 17. William Karlsson, Vegas Golden Knights
 18. Sean Couturier, Philadelphia Flyers
 19. Ryan Getzlaf, Anaheim Ducks
 20. Leon Drasaitl, Edmonton Oilers

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Komeaa. Mitä mieltä sinä olet, olisiko Barkov ansainnut paikan korkeammalla tässä listalla? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);