Suomalaistähden hurja tehoilta oli liikaa Hurricanesille: Laineen laukaus löysi kahdesti tiensä verkon perukoille

Winnipeg Jets kohtasi yön NHL-kierroksella Carolina Hurricanesin ja kampesi ottelusta voiton lopulta maalein 3-2.

Ottelussa nähtiin tehokkaiden suomalaisten kohtaaminen, kun Winnipegin Patrik Laine ja Carolinan Teuvo Teräväinen sekä Sebastian Aho pääsivät kaikki pisteille.

Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine jatkoi huikeaa pelivirettään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun hänen edustamansa Jets kohtasi Carolina Hurricanesin.

Laine iski ottelussa tehot 2+1 siivittäen Jetsin lopulta 3-2 voittoon.

Tehot nostivat Laineen NHL:n maalipörssin kolmannelle sijalle ja yhteensä Laineella on nyt kasassa tältä kaudelta 35 osumaa.

Ottelun avausmaali nähtiin, kun ensimmäistä erää oli pelattu reilut viisi minuuttia. Tutulta pakalta b-pisteiden välistä lähtenyt rannelaukaus löysi tiensä maalin perukoille ja Hurricanesin maalilla torjunut Cam Ward oli täysin aseeton.

Erän lopulla Carolina nousi vielä tasoihin Teuvo Teräväisen maalilla, jonka syöttäjäksi kirjattiin Sebastian Aho. Teräväisen maali oli vähintäänkin onnekas, sillä syötöksi tarkoitettu heitto kimposi lopulta sisään maaliin.

Toisen erän alussa Laine vei Jetsin ylivoimalla jo 2-1 johtoon, kun Sebastian Aho istui rangaistusaitiossa.

Kolmannessa erässä Jetsin tuore hankinta Paul Statsny tykitti Ben Chiarotin ja Patrik Laineen esityöstä maalin vieden joukkueen jo 3-1 johtoon.

Carolina onnistui vielä kaventamaan tilanteen 3-2:een, mutta Winnipegin johto piti loppuun saakka ja pistepotti matkasi tällä kertaa kotijoukkueelle.

Mahtava suoritus Laineelta! Uskotko, että Pate taistelee vielä tosissaan maalipörssin voitosta? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);