Suomalaispuolustaja dominoi NHL-lupausten turnauksessa: Jäätävillä tehoilla pistepörssin kärkeen

Nuorten suomalaispelaajien esille marssia NHL:n puolelle on ollut mukava seurata viime kausien aikana. Entistä useammat lupaukset ovat onnistuneet murtautumaan kivenkovaan taalaliigaan ja joka vuosi useammat suomalaisnuoret taistelevat paikoista kokoonpanoissa.

Näin tekee myös parasta aikaa puolustaja Miro Heiskanen, jonka otteet harjoitusleirillä ovat olleet sanalla sanoen häikäiseviä.

HIFK:n paidassa Liigassa ihastuttanut Miro Heiskanen on ottanut kovia kehitysaskeleita kesän aikana. Tällä hetkellä Dallas Starsin puolustajalupaus on antamassa näyttöjä NHL-seuran harjoitusleirillä ja uutiset ovat olleet erittäin hyviä.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelatussa harjoitusottelussa Minnesota Wildin lupauksia vastaan Heiskanen iski ison vaihteen silmään ja kirjautti ottelussa kaksi maalia sekä yhden syöttöpisteen. Heiskasen joukkue kuitenkin hävisi lopulta ottelun rankkareilla maalein 4-5.

https://twitter.com/Gwilkers96/status/1039267458333462529

19-vuotias tähtipuolustaja on kirjannut nyt Traverse City -turnauksen peleissä jo seitsemän tehopistettä, mikä on enemmän kuin yhdelläkään muulla pelaajalla. Viime yönä Heiskanen vastasi osumillaan joukkueensa 3-3 tasoituksesta sekä 4-3 johtomaalista.

– Sanon vain kaksi sanaa, erityinen pelaaja. Hän on todella erityinen pelaaja. Kun 19-vuotias poika tulee tänne dominoimaan tuohon tapaan, se todistaa hänen olevan erityinen, Dallasin nuorten lupausten valmentaja Derek Laxdallsanoi aiemmin.

https://twitter.com/Gwilkers96/status/1039269566835290112

– Hän ällistyttävä jokaisella pelin osa-alueella. Kommunikaatio, kiekollinen peli, kyky lukea tilanteita ja tukea hyökkäyksiä, hän jatkaa ylistystä Dallasin sivuilla.

 

 

Loistavaa Heiskanen! Laita peukkua, jos uskot nuorukaisen nousevan NHL:n puolelle tällä kaudella! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);