Suomalaispelaajan jatko Hurricanesissa vaakalaudalla – GM:ltä yllättävä arvio: ”Jäämässä Suomeen”

NHL-seura Carolina Hurricanes on tullut viime kausina tunnetuksi seurana, jossa pelaa useita suomalaisia. Näiden kirkkaimpia tähtiä ovat tietysti Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen, mutta mukana on myös muita kiinnostavia nimiä.

Nyt yhden suomalaispelaajan ura Carolinassa on kuitenkin tulossa ilmeisesti päätökseen.

NHL-seura Carolina Hurricanes julkaisi hiljattain tuoreen kokoonpanonsa seuran leiritykseen, jonka nimilista herätti myös kysymyksiä.

Listalta puuttuu nimittäin kokonaan viime kaudella Hurricanesissa 34 ottelua pelannut hyökkääjä Saku Mäenalainen.

Hurricanesin GM Don Waddell on kommentoinut Mäenalaisen tilannetta vain lyhyesti, mutta managerin sanat eivät lupaa hyvää sille, että rajoitetusti vapaan agentin ura enää jatkuisi Carolinassa.

– Tällä hetkellä hän on jäämässä Suomeen, Waddel vastasi toimittajien kysymykseen pelaajan tilanteesta.

Lähteiden mukaan ei vaikuta kovinkaan hyvältä sen suhteen, että organisaatio ja pelaaja olisivat tällä hetkellä edes lähellä mahdollista sopimusta.

25-vuotias Mäenalainen nakutti viime kaudella pelaamissaan 34 ottelussa tehot 4+4=8 ja kiekkoili sen lisäksi AHL:ssä 31 ottelua tehoin 7+7+=14.

Kotimaasta Mäenalainen muistetaan erityisesti kaudelta 2017-2018, jolloin hän loisti Oulun Kärppien paidassa iskien 59 ottelussa tehot 17+29=46.

Mäenalainen loukkasi keväällä kätensä blokattuaan laukauksen ottelussa ja joutui käymään leikkauksessa.

Missä uskot Mäenalaisen uran jatkuvan? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);