Suomalaishyökkääjältä täydellinen paluu jäälle NHL:ssä – Tästä ei soolomaali voi paljoa parantua

San Jose Sharks ja Las Vegas Golden Knights kohtasivat jälleen yöllä NHL:n pudotuspeleissä.

Sharksin kokoonpanoon teki paluun Joonas Donskoi, joka väläyttelikin upeaa pelivirettään heti ensimmäisen erän lopulla.

San Jose Sharks päihitti tämän kauden yllättäjä, Vegas Golden Knightsin, yön pudotuspeleissä selkein lukemin tuloksella 4-0.

Voitto tasoitti samalla ottelusarjan voitoissa tilanteeseen 2-2.

Illan peli oli suomalaisittain hienoa katseltavaa, sillä Sharksin hyökkääjä Joonas Donskoi teki paluun sairastuvalta takaisin pelaavaan kokoonpanoon.

Suomalaishyökkääjän paluu jäille yhden pelin huilin jälkeen ei olisi voinut lähteä käyntiin paljoa komeammalla tavalla.

Ensimmäisen erän lopulla Donskoi otti kiekon haltuun omassa päässä ja esitteli yksilötaitojaan taituroimalla todella upean coast-to-coast -maalin täysin yksin.

Donskoi luisteli kiekon kanssa läpi koko kentän ja päätti hyökkäyksen lopulta nopeaan rannelaukaukseen, joka yllätti täysin Vegasin maalilla torjuneen Marc-Andre Fleuryn.

Maali vei Sharksin 2-0 johtoon, kun ensimmäistä erää oli jäljellä enää vain sekunteja.

Toisessa erässä Tomas Hertl vei vieraat 3-0 johtoon ja numerot viimeisteli viimeisessä erässä Joe Pavelski iskemällä ylivoimalla lukemat 4-0.

Katso Donskoin upea suoritus tästä

Lue lisää:

Valtava raivo nousi kaikkia viime yönä puhuttaneesta taklauksesta – NHL-kovanaama vain nauroi teolleen

Loistava paluu jäälle Donskoilta! Laita peukkua, jos uskot, että Sharks voittaa tämän kamppailun! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);