Suomalainen NHL-tähti jakoi traagisen viestin – perhettä kohtasi suuri suru vuoden vaihteessa

Carolina Hurricanesin riveissä NHL:ssä kiekkoileva hyökkääjä Erik Haula jakoi sosiaalisessa mediassa perhettään kohdanneen suru-uutisen varhain torstaina.

Nyt koko NHL ja kiekkoväki ympäri maailman ovat yhtyneet ottamaan osaa Haulan perheen menetyksen puolesta.

Suomalainen NHL-hyökkääjä Erik Haula jakoi keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa Instagram-tilillään traagisen viestin, jossa hän kertoi perheen menettäneen syntymättömän lapsensa.

Kuva: All Over Press

Haulan vaimo Kristen odotti heidän esikoistyttöään, jonka oli määrä syntyä alkuvuodesta. Tilanne sai kuitenkin traagisen käänteen vuoden vaihteessa.

– Meidän tyttövauvamme on poistunut keskuudestamme liian aikaisin. Äiti ja isi rakastavat sinua aina, emmekä malta odottaa, että pääsemme pitelemään sinua sylissä jonain päivänä taivaassa, Erik Haula kirjoittaa surullisessa viestissä.

Viestin yhteydessä Haula julkaisi ultraäänikuvan tytöstä. Myös Kristen Haula jakoi oman päivityksen samasta aiheesta uuden vuoden jälkeen.

– Aloitamme vuoden 2020 oman kauniin pienen enkelimme suojellessa perhettämme, Kristen Haula kirjoittaa.

https://www.instagram.com/p/B6y8ON1nE0j/?utm_source=ig_embed

Hiljattain loukkaantumisesta kärsinyt Haula on päässyt nopeasti takaisin vahvaan pelivireeseen NHL:ssä, jossa hän on tällä kaudella tehnyt nyt 21 otteluun tehot 11+6=17.

Järkyttävä uutinen. Lähetetään yhdessä voimia ja jaksamisia koko perheelle surun keskellä vaikeana aikana.