Siellä lepää! Jesse Puljujärveltä mieletön tehoilta – yli kahden vuoden tauon jälkeen

Edmonton Oilersin ykkösketjuun istutettu Jesse Puljujärvi jatkoi vahvoja otteita NHL-jäillä, kun hän iski ensimmäisen maalinsa yli kahden vuoden tauon jälkeen – eikä pistesaldo jäänyt siihen.

Jesse Puljujärven edustama Edmonton Oilers haki tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelatusta ottelusta 4-2 voiton Ottawa Senatorsista.

Ottelun sankariksi nousi kotijoukkueen suomalaisraketti Puljujärvi, joka iski illan aikana kaksi maalia ja hänet valittiin täysin oikeutetusti ottelun ykköstähdeksi.

Puljujärven ensimmäinen osuma oli Edmontonin 2-0 johtomaali, jota edelsi torniolaisen hurja vääntö esityönä.

Toinen maali asetti lukemat jo varmaan 4-0:aan, kun Puljujärvi ohjasi Evan Bouchardin vedon upealla tavalla verkon perukoille.

Puljujärven edellisestä täysosumasta NHL:ssä on ehtinyt kulua jo tovi, sillä se tapahtui tammikuussa 2019.

Yhteensä Puljujärvi on pelannut NHL:ssä 150 ottelua, joissa hän on tehnyt 17 maalia.