Sebastian Ahon tyly temppu sai Chicagon tähtikaksikon raivostumaan – kuittasi kylmällä tavalla

Carolina Hurricanes vei viime yön NHL-kierroksella voiton Chicago Blackhawksista lopulta maalein 4-2.

Yksi ottelun suurimmista tähdistä oli isäntien Sebastian Aho, joka myös niittasi ottelun viimeisen osuman tyhjiin mielenkiintoisen episodin jälkeen.

Carolina Hurricanesin suomalaistähti Sebastian Aho oli hyvässä vireessä, kun Hurricanes kairasi kotonaan voiton Chicago Blackhwaksista maalein 4-2.

Ottelun viimeisen erän loppuhetkillä nähtiin mielenkiintoinen tilanne, kun Aho niittasi poikittaisella mailalla Chicagon tähtihyökkääjä Patrik Kanen laitaan. Tilanteesta ei kuitenkaan vihelletty rangaistusta ja sekös vasta Kanea sapettikin.

Vain hetkeä myöhemmin Aho sai kiekon oman pään aloituksen jälkeen ja syöksyi läpiajoon viimeistelemään loppulukemat tyhjään maaliin numeroin 4-2.

Blackhawksin tähdet raivoissaan

Heti maalin jälkeen Chicagon tähdet Kane sekä kapteeni Jonathan Toews syöksyivät Ahon kimppuun, mutta tilanne ei kuitenkaan yltynyt sanaharkkaa pidemmälle.

Miesten entinen seuratoveri Teuvo Teräväinen oli nopeasti paikalla puolustamassa suomalaista toveriaan. Blackhawks-hyökkääjien raivo kumpusi edeltäneestä tilanteesta, jossa Aho oli ajanut Kanen nurin ilman mitään rangaistusta.

Suun soitto ei kuitenkaan johtanut yhtään mihinkään, vaan tilanteesta pisimmän korren nappasi Aho, joka onnistui hieromaan suolaa hermostuneiden Kanen sekä Toewsin haavoihin vielä viimeisellä maalillaan tyhjiin.

Katso koko tilanne videolta tästä: