Sebastian Aho nousi illan sankariksi – Kylmähermoinen ratkaisu jatkoajalla jätti katsojat haukkomaan henkeään

Suomalaiset olivat jälleen vahvasti esillä, kun Carolina Hurricanes kohtasi yön NHL-kierroksella Chicago Blackhawksin.

Sensaatiomaista kautta pelaava Sebastian Aho ratkaisi lopulta ottelun voiton jatkoajalla upealla yksilösuorituksella.

21-vuotias Sebastian Aho on pelannut tällä kaudella NHL:ssä nyt 18 ottelua, joissa hän on kerännyt tehopisteet 5+17=22. Lukemat lupaavat hyvää, mutta hyvältä on myös näyttänyt hyökkääjän peli.

Entistä suurempaan rooliin joukkueessaan noussut Aho oli jälleen illan tärkeimpiä hahmoja, kun Carolina kairasi jatkoajalla voiton Chicago Blackhawksista maanantain ja tiistain välisenä yönä pelatussa ottelussa.

Komea ratkaisu jatkoajalla

Blackhawks johti ottelua toisessa erässä jo maalein 0-2, kunnes Teuvo Teräväinen avasi kotijoukkueen maalihanat Sebastian Ahon syötöstä. Hetkeä myöhemmin Micheal Ferland iski ylivoimalla joukkueen tasoihin ja kolmas erä oli maaliton.

Jatkoajalla peli ratkesi lopulta Ahon nerokkaaseen kuvioon, jonka päätteeksi hän iski upean maltillisella suorituksella kiekon suoraan Blackhwaks-vahti Cam Wardin selän taakse.

22 tehopisteellä Aho on tällä hetkellä koko NHL:n pistepörssin neljäntenä, kun kärjessä pyörii edelleen maanmies Mikko Rantanen.

Illan ottelussa Aho keräsi siis tehot 1+1 ja Teuvo Teräväinen 1+0.

Voit katsoa Ahon osuman alla olevalta videolta:

Aivan upea suoritus jälleen kerran Sebastian Aholta. Tässä on ehdottomasti yksi suomen tämän hetken parhaista jääkiekkoilijoista. Laita peukkua, jos olet samaa mieltä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);