IS: Saipa saamassa riveihinsä kanadalaisen pistetykin: Tahkoi tällä kaudella hurjia tehoja Euroopassa

Liigassa tullaan tulevalla kaudella näkemään todella kova kanadalaisvahvistus, kertoo Ilta-Sanomat.

Lehden tietojen mukaan Saipa kaappasi kovia tehoja Euroopassa tahkoneen hyökkääjän Kroatialaisesta Medvescak Zagrebista.

Saipa-fanit saivat tänään hyviä uutisia, kun Ilta-Sanomat uutisoi seuran kiinnittäneen ensi kaudeksi riveihinsä kanadalaisen Tyler Morleyn.

26-vuotias kanadalaishyökkääjä pelasi tällä kaudella EBEL-liigaa Medvescak Zagrebin riveissä, joka voi olla suomalaisille tutumpi joukkue siitä, että kroatialaiset pelasivat aiemmin KHL:ssä.

Medvescakissa tehokas kanadalainen takoi 54 otteluun hurjat tehot 25+38=63 ja sijoittui samalla koko liigan pistepörssissä neljänneksi.

Kokemusta myös AHL:stä

Aiempaa kokemusta Morleyllä on myös Pohjois-Amerikasta, jossa hän on pelannut AHL:ssä San Diego Gullsin riveissä. Tätä ennen hän pelasi juniorisarjoissa Kanadassa ja yliopistokiekkoa NCAA-liigassa Alaskan yliopistossa.

Huhuissa miestä on viety seuraavaksi kaudeksi myös DEL-liigassa pelaavaan Straubing Tigersiin, mutta Ilta-Sanomien mukaan Saipan ja pelaajan välinen sopimus tullaan luultavasti paljastamaan vielä tämän viikon aikana.

No nyt on mielenkiintoinen nimi matkalla Saipaan! Miten uskot kanadalaisen onnistuvan Liigassa?