IS: Saipa saamassa riveihinsä kanadalaisen pistetykin: Tahkoi tällä kaudella hurjia tehoja Euroopassa

Liigassa tullaan tulevalla kaudella näkemään todella kova kanadalaisvahvistus, kertoo Ilta-Sanomat.

Lehden tietojen mukaan Saipa kaappasi kovia tehoja Euroopassa tahkoneen hyökkääjän Kroatialaisesta Medvescak Zagrebista.

Saipa-fanit saivat tänään hyviä uutisia, kun Ilta-Sanomat uutisoi seuran kiinnittäneen ensi kaudeksi riveihinsä kanadalaisen Tyler Morleyn.

26-vuotias kanadalaishyökkääjä pelasi tällä kaudella EBEL-liigaa Medvescak Zagrebin riveissä, joka voi olla suomalaisille tutumpi joukkue siitä, että kroatialaiset pelasivat aiemmin KHL:ssä.

Medvescakissa tehokas kanadalainen takoi 54 otteluun hurjat tehot 25+38=63 ja sijoittui samalla koko liigan pistepörssissä neljänneksi.

Kokemusta myös AHL:stä

Aiempaa kokemusta Morleyllä on myös Pohjois-Amerikasta, jossa hän on pelannut AHL:ssä San Diego Gullsin riveissä. Tätä ennen hän pelasi juniorisarjoissa Kanadassa ja yliopistokiekkoa NCAA-liigassa Alaskan yliopistossa.

Huhuissa miestä on viety seuraavaksi kaudeksi myös DEL-liigassa pelaavaan Straubing Tigersiin, mutta Ilta-Sanomien mukaan Saipan ja pelaajan välinen sopimus tullaan luultavasti paljastamaan vielä tämän viikon aikana.

No nyt on mielenkiintoinen nimi matkalla Saipaan! Miten uskot kanadalaisen onnistuvan Liigassa? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);