Puolustajan karmiva moka maksoi Edmontonille koko ottelun

Edmonton Oilersin ja Toronto Maple Leafsin välisessä kohtaamisessa viime yönä nähtiin todellista maalien ilotulitusta.

Maalien mättäminen alkoi jo ensimmäisessä erässä, joka päättyi Toronto Maple Leafsin johtaessa peliä 3-1.

Toisessa erässä Oilers kavensi tilanteen jo 3-3, mutta Toronto maalasi vielä kerran erän loppuun.

Kolmannessa erässä komean kamppailun jälkeen Oilers kampesi itsensä 4-4 tasoihin ja ottelu vaikutti menevän jatkoajalle.

Kun peliä oli jäljellä vain minuutti ja viisi sekuntia tapahtui kuitenkin karmiva moka, joka maksoi Oilersille koko ottelun.

Oilersin 30-vuotias puolustaja Kris Russel yritti epätoivoisesti purkaa kiekkoa Toronton hyökkäyksen päätteeksi, kun moka sattui.

Toronto-hyökkääjän kanssa kiekosta kamppaillut pakki lämäytti kiekkoa kovaa saadakseen sen pois jaloistaan, jonka voimasta se pomppi suoraan omaan maaliin.

Maali merkattiin Patrick Marleaulle, vaikka se synty Nazem Kadrin kamppaillessa Russelin kanssa. Kadri naureskeli tilanteen jälkeen vielä räkäisesti epäonnistuneen puolustajan toimille.

Toronto jatkoi ilottelua tykittämällä vielä yhden maalin tyhjiin, joten tiukka kamppailu päättyi lopulta maalein 4-6.