Puljujärven haastattelu villitsee Pohjois-Amerikassa: ”En tiedä, se on vain minun juttuni”

Läpimurtokautta Edmonton Oilersin riveissä NHL:ssä pelaava Jesse Puljujärvi on ollut haluttua tavaraa viime päivinä median edessä, sillä miehen peliotteet ovat olleet ilmiömäisiä viimeisen viikon aikana.

Aiemmin miehellä on ollut ongelmia kielen kanssa ja tällä viikolla hän paljastikin jo haastattelussa, että Oilers on palkkaamassa nuorukaiselle englanninkielen opettajaa.

Hyvin tuo englanti kuitenkin tuntuu sujuvan ainakin tämän Edmonton Oilersin eilen julkaiseman haastattelun perusteella!

Tämä huvittava haastattelupätkä leviää nyt vauhdilla verkossa, eikä ihme!

Puljujärvi vastaa viimein kaikkia mietityttäneeseen kysymykseen siitä, miksi hänen kielensä on aina ulkona.

”Jesse, miksi kielesi on aina ulkona”, toimittaja kysyy.

”I don’t know, that’s my thing”, Puljujärvi kuittaa.

Seuraavaksi häneltä kysytään, kauanko hän on tuota ilmeilyä harrastellut ja Puljulla on jälleen tyhjentävä vastaus.

”All my life! My mom is the same thing”, Puljujärvi selittelee viitaten siihen, että äidillään on sama tapa.

Koko toimittajajoukkio naureskelee mukana Puljujärven kommenteille, mutta samalla on kuitenkin pakko todeta, että 19-vuotias nuorukainen on jo nyt selkeästi itsevarmempi median edessä kuin aiemmin.

Haastattelun alussa Puljujärvi kertaa varsin kohtuullisella englanninkielelle nykyistä tilannettaan ja sitä, miten hän on tyyliään muuttanut.

”Nyt työskentelen kovempaa ja ajan maalille. Sellaisia juttuja”, Puljujärvi toteaa.

Katso koko haastattelu tästä:

Laita peukkua jos tämä Puljujärven haastattelu sai hymyn myös sinun kasvoillesi! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);