Pekka Rinteeltä aivan törkeä ryöstö avopaikassa – Onko tässä koko NHL-kauden upein torjunta?

Nashville Predators ja Winnipeg Jets ottivat yön NHL-kierroksella jälleen yhteen, kun joukkue kohtasi pudotuspeleissä neljännen kerran.

Ottelu oli taas kerran tiukkaa vääntöä, mutta illan suomalainen valopilkku oli ehdottomasti Predatorsin maalilla torjunut Pekka Rinne.

Nashville Predatorsin ja Winnipeg Jetsin välisessä neljännessä pudotuspelikamppailussa nähtiin takuulla yksi koko NHL-kauden uskomattomimmista torjunnoista, kun Pekka Rinne ryösti täysin avoimen maalipaikan Josh Morriesylta.

Koko ottelun uskomattomin tapahtumasarja sai alkunsa jo ensimmäisessä erässä, kun Rinne torjui ensin Winnipeg Jetsin Bryan Littlen laukoman yrityksen lähialueelta patjoillaan.

Kiekko kuitenkin lirahti Rinteen putkista kohti takatolppaa, jossa oli jo valmiina Jetsin Josh Morrisey. Maalin kiertänyt Morrisey oli varmasti itsekin ajatellut, että tästä päästäisiin tuikkaamaan kiekko helposti tyhjään maaliin – vaan toisin kävi.

Ensimmäisen torjunnan jälkeen kiekosta näköhavainnon menettänyt Rinne ei ehtinyt Morriseyn vedon eteen kropallaan, niinpä hän ojensi äkkiä mailansa niin pitkälle kuin pystyi.

Kuin ihmeen kaupalla suomalaisvahdin mailan tuppi osui juuri kiekon tielle ja Rinne esti Winnipegin todella varmalta näyttäneen maalin.

Tilanne oli todella uskomattoman näköinen ja jopa tv-kommentaattorit joutuivat sen huomiomaan.

– Wow, en ole ikinä nähnyt mitään vastaavaa, selostaja hehkutti.

– Tuo oli koko pelin tärkein torjunta tähän saakka, aivan uskomatonta.

Tiukka kamppailu päättyi lopulta Rinteen päällä seisomisen ansiosta Nashvillen 2-1 voittoon ja samalla se tasoitti ottelusarjan voitoissa tilanteeseen 2-2.

Jetsin ainoan maalin teki kamppailussa Patrik Laine.

Katso video Rinteen käsittämättömästä taidonnäytteestä tästä:

Lue lisää:

Leijonat hioivat kuvioita ennen MM-kisoja: Marjamäki kasasi todellisen iskunyrkin ykkösylivoimalle!

Nyt oli kyllä aivan käsittämätön taikatemppu Pekka Rinteeltä! Laita peukkua, jos tämä oli mielestäsi yksi kauden upeimmista torjunnoista! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);