Leijonat hioivat kuvioita ennen MM-kisoja: Marjamäki kasasi todellisen iskunyrkin ykkösylivoimalle!

Suomen maajoukkue valmistautuu parhaillaan pian alkaviin Tanskan MM-kisoihin.

Joukkueen torstaina pidettyjen harjoitusten perusteella, Leijonilla on suunnitteilla todellinen iskunyrkki ylivoimalle.

Suomen maajoukkue valmistautuu parhaillaan Vantaalla Tanskassa järjestettäviin kevään MM-kisoihin. Leijonien jääharjoituksissa hiottiin torstaina esimerkiksi ylivoimaa, joka vaikuttaisi olevan Lauri Marjamäen alla hiottu nyt todelliseksi syömähampaaksi.

Torstaisten harjoitusten aikana joukkueen ykkösylivoimalle oli kasattu kaikki kovimmat tähdet, joilta tuloksia on syytä odottaakin.

Mikael Granlund, Mikko Rantanen, Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Ville Pokka ovat kaikkia nuoria, mutta Pohjois-Amerikassa jo kauan kiekkoilleita tähtiä, joiden yhdistäminen ylivoimakentällisellä voi saada aikaan todella tuhoisaa jälkeä kisoissa.

Alivoimalla eniten vastuuta kantoi hyökkääjistä Marko Anttila sekä Janne Pesonen.

Spekulaatiot siitä, kuinka Leijonien ketjut kokonaisuudessaan muodostuvat on käyty jo pitkään, mutta tähänkään ei ole vielä saatu varmaa vastausta Marjamäeltä. Kentät kuitenkin rakentuvat tutkaparien ympärille, jotka ovat Sebastian Aho – Teuvo Teräväinen sekä Mikael Granlund – Mikko Rantanen.

Herkulliseksi tilanteen tekee se, että Leijonissa on tarjolla tämän nelikon laidoille vielä paljon osaamista ja tulivoimaa. Paikkansa kärkiketjusta ottanee varmimmin ainakin Kasperi Kapanen, mutta muu on vielä auki.

Suomen kisat alkavat Tanskassa lauantaina, kun vastaan luistelee Etelä-Korea.

Lue lisää:

Jääkiekon MM-kisat 2018: Tässä on kaikki, mitä sinun tulee Tanskan kisoista tietää!

Nyt alkaa jo kuulostaa hyvältä! Mitä mieltä sinä olet Marjamäen kokeiluista? Kenet haluaisit nähdä kärkiketjuissa NHL-miesten rinnalla? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);