Patrik Laine marssi median eteen ja laukoi suorat sanat epäilijöille: ”Se on aivan varma”

Alkusyksyn kiehtova sopimussaaga Patrik Laineen ja Winnipeg Jetsin välillä tuli lopulta päätökseen viikonloppuna, kun suomalaislaituri solmi seuran kanssa pitkän väännön päätteeksi kaksi vuotisen sopimuksen.

Palattuaan Winnipegiin ja median eteen Laine latoi tiskiin suorat sanat siitä, mitä odottaa tulevalta kaudelta.

Viikonloppuna 13,5 miljoonan ja kahden vuoden mittaisen sopimuksen NHL-seura Winnipeg Jetsin kanssa tehnyt Patrik Laine palasi Pohjois-Amerikkaan juuri sopivasti ennen kauden virallista alkua.

Suorat sanat medialle

Kovista lausunnoista sekä pienimuotoisista kohuista tunnettu suomalaislaituri ei pidätellyt sanoja, kun hän asteli median eteen Winnipegissä ensimmäistä kertaa uuden sopimuksensa allekirjoittamisen jälkeen.

– Tiedän, että olen hyvä seuraavat kaksi vuotta ja tulen tekemään paljon maaleja. Se on aivan varma, Laine uhkui itsevarmana.

– Luotan itseeni ja lyön vetoa itseni puolesta, hän jatkoi viitaten kysymyksiin siitä, oliko sopimuksen tekeminen riskiveto.

”Vedettiin vääriä johtopäätöksiä”

Suomalaislaiturilta kyseltiin myös kohua herättäneistä kommenteista joukkuetovereita kohtaan, mutta hän ei halunnut avata tilannetta sen enempää. Laineen sanat ketjutovereista eivät saaneet iloista vastaanottoa Pohjois-Amerikassa.

– En yritä selittää sitä tässä. Se on nyt mennyttä ja siinä vedettiin vääriä johtopäätöksiä, hän totesi.

Katso koko haastattelu tästä:

 

Uskotko, että Laine pystyy parantamaan otteitaan tällä kaudella NHL:ssä? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);