Patrik Laine ja Winnipeg Jets pöllyttivät Panthersia: Tapparan kasvatit tehokkaina kohtaamisessa

Winnipeg Jets kohtasi yön NHL-kierroksella Florida Panthersin. Luvassa oli todellinen tamperelaisten kohtaaminen, kun Patrik Laine ja Aleksander Barkov pääsivät vääntämään toisiaan vastaan.

Ottelu päättyi todellisin jääpallolukemin, kun Winnipeg murskasi Panthersin kotiyleisönsä edessä maalein 7-2.

Yön NHL-kierroksella nähtiin todellista suomalaisherkkua, kun Winnipeg Jets sai vieraakseen Florida Panthersin. Luvassa oli kahden tämän hetken parhaimpien suomalaishyökkääjien kohtaaminen, kun Tapparan kasvatit Patrik Laine ja Aleksander Barkov pääsivät iskemään yhteen.

Ottelun ensimmäiset kaksi erää olivat tiukkaa vääntöä, mutta kolmanteen erään lähdettiin Jetsin johtaessa maalein 3-2.

3. erässä ketsuppipullo todella pamahti auki ja Jets niittasi Floridan verkkoon 4 maalia lisää vieden ottelun voiton maalein 7-2.

Suomalaisittain matsi oli kuitenkin varsin viihdyttävää ja onnistunutta lätkää, sillä Laine kirjautti itselleen tehot 1+1 ja Barkov yhden maalin.

Panthers oli ottelun ensimmäisessä erässä jo hetken 1-0 johdossa, kunnes hetkeä myöhemmin Jets pääsi kuittaamaan maalin ylivoimalla.

Barkoville osui heti tasoitusmaalin jälkeen muutamia mahdollisuuksia iskeä Panthers uudestaan johtoon, mutta yritys ei tuottanut tulosta.

Toisen erän alussa Barkov onnistui kuitenkin ylivoimalla lyömään kiekon häkkiin maalinedustakahakan jälkeen. Barkovin maali jäi Panthersin viimeiseksi koko ottelussa.

Kolmannessa erässä Jets teki mitä tahtoi ja lopulta illan viimeinen maali nähtiin Patrik Laineen toimesta.

Maalin edustalla syötön saanut Laine kiersi näppärästi sivuun ja iski komealla tavalla kiekon rystyltä maalin perukoille.