Patrik Laine hehkuttaa saamaansa upeaa kunnianosoitusta: ”Tämä on unelmieni täyttymys”

Patrik Laine on millä tahansa mittarilla katsottuna yksi viime vuosien kirkkaimmista suomalaisista tähdistä jääkiekossa.

Nuori hyökkääjä otti nopeasti itselleen paikan NHL:ssä ja on tehnyt heti tulokaskaudestaan asti jäätävää taalajäillä tykittäen maaleja toisensa jälkeen.

Nyt Laineelle on osoitettu hieman erilainen kunnianosoitus, josta hän on itse hyvin ylpeä.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

20-vuotias Patrik Laine on tämän hetken kuumimpia suomalaisia nimiä kansainvälisessä jääkiekossa. NHL-seura Winnipeg Jetsin nuori tähtihyökkääjä on tehnyt kovaa jälkeä NHL-kaukaloissa ja palkintoja on tullut tulosten myötä.

Nyt Laine on saanut osakseen toisenlaisen kunnianosoituksen, josta mies on itse erittäin ylpeä. Nuori suomalaistähti poseeraa nimittäin EA Sportsin supersuositun NHL 19-pelin kannessa.

Kyse on suureen suosioon nousseesta NHL-pelisarjasta, josta julkaistaan vuosittain uusia versioita. Pelit ovat vuosi toisensa jälkeen myyntilistojen kärjessä ja nyt Laine sai kunnian nousta pelin suomenkielisen version kansipojaksi.

Kansainvälisen version kannessa kiekkoilee tänä vuonna Nashville Predatorsin tähtipuolustaja P.K Subban. Suomalaispelaajista Aleksander Barkov on ollut viimeksi ehdolla pelin kansainvälisen version kansipojaksi.

Iloitsi sosiaalisessa mediassa

Winnipegin nuorelle supertähdelle kyse on suuresta kunniasta, jota mies hehkuttaa avoimesti omalla sosiaalisen median tilillään. Laine latasi varhain torstaiaamuna Instagramiin kuvan, jossa hän kertoo unelmiensa tuleen todeksi.

– Unelmieni täyttymys. On kunnia edustaa Suomea uuden EA Sports NHL-pelin kannessa, Laine kirjoitti kuvan yhteyteen.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

KHL-seuran yllättävä ratkaisu: Jokereiden entinen tähtihyökkääjä vapautui yllättäen siirtomarkkinoille

Nyt on komeaa! Pistä peukkua, jos sinunkin mielestäsi Laine oli täysin oikea valinta suomalaisen version kanteen! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);