Nyt se on varmaa! NHL-supertähti liittyy Leijonien vahvuuteen vielä tällä viikolla

Viime yönä käydyn NHL:n pudotuspelikierroksen tulosten myötä Dallas Starsin joukkueesta vapautui liuta suomalaispelaajia, joista yksi on nyt virallisesti ilmoittanut olevansa matkalla MM-kisoihin.

Leijonien johtoryhmällä oli maanantaina syytä juhlaan, sillä rapakon takaa NHL:n pudotuspeleistä kaikui MM-kisoja ajatellen hyviä uutisia.

Dallas Starsin putoaminen ottelusarjassa Calgary Flamesia vastaan tarkoitti sitä, että kaikki seuran suomalaistähdet olivat käytännössä mahdollisia vahvistuksia Leijonien MM-kisaryhmään, joka on jo aloittanut turnauksen voitokkaasti kahdessa pelissä.

Lue myös: NHL:n pudotuspelit tarjosivat Leijonille todellisen pommin – liuta tähtiä vapautui MM-kisoihin

Kuva: All Over Press

Huippupuolustaja mukaan Leijoniin

Leijonien GM Jere Lehtinen jakoi lopulta maanantaina puolen päivän aikaan monien pitkään odottaman uutisen: vahvistuksia on tulossa.

Dallas Starsin takalinjojen suurin tähtipuolustaja Miro Heiskanen liittyy nimittäin Leijonien matkaan.

22-vuotias Heiskanen on viimeksi nähty MM-jäillä keväällä 2018, jonka jälkeen hän onkin pelannut itsensä yhdeksi koko NHL:n suurimmista tähtipuolustajista.

Kuva: All Over Press

”Maailmanluokan vahvistus”

Kuluneella kaudella Heiskanen kantoi Dallasissa apulaiskapteenin A-kirjainta rinnassaan ja iski 70 otteluun puolustajalle komeat tehot 5+31=36. Pudotuspelien 7 ottelussa Heiskanen kirjautti yhden maalin ja kaksi syöttöä.

– Heiskanen on meille maailmanluokan vahvistus, todella hienoa saada hänet mukaan, GM Lehtinen iloitsi tuoreeltaan Leijonien tiedotteessa.

Leijonien pelit jatkuvat jo maanantai-iltana, kun Suomi kohtaa USA:n iltaottelussa kello 20.20.

Heiskanen saapuu Tampereelle torstaina, jolloin Leijonilla on välipäivä.

Tämän kisapassin leimaamisen myötä Leijonilla on jäljellä vielä yksi vapaa passi, mutta tarkempia tietoja siitä, kuka viimeisenä vahvistuksena saapuu, ei ole olemassa vielä tällä hetkellä.

Lue myös: