Nuori Shane Doan kuittailee Teppo Nummiselle: ”Se on merkittävä saavutus”

Youtubesta löytyvältä videolta, jossa seurataan Phoenix Coyotesin vieraskiertuetta, on tarjolla harvinaisen hauska hetki, kun joukkueen veteraanihyökkääjä Shane Doan vitsailee suomalaisesta Teppo Nummisesta.

Numminen siirtyi NHL:ään kaudeksi 1988-89 Winnipeg Jetsiin, mutta joukkue muuttui vuonna 1996-1997 Phoenix Coyotesiksi seuran muutettua Phoenixiin. Vuonna 2003 hän siirtyi Dallas Starsiin ja työsulkukauden jälkeen hän teki vielä sopimuksen Buffalo Sabresin kanssa.

Numminen pelasi puolustajana yhteensä 1372 NHL-ottelua tehoin 117+520. Pisteitä kertyi kokonaisuudessaan 637. Shane Doan taas oli Winnipeg Jetsin 7. varaus vuonna 1995 ja seuraikoni pelasi lopulta koko NHL-uransa samassa joukkueessa lopettaen kauteen 2016-2017 Arizona Coyotesin paidassa.

Videon alussa muut keljuilevat Doanille leikellyn kuvan kanssa, jossa Doanin kerrotaan olevan Miss Kanada.

Paluumatkalla voitokkaasta pelissä Doan heittää huulta suomalaiselle toimittajalle ja kertoo, kuinka Teppo Numminen on valittu Suomen seksikkäimmäksi mieheksi. Doanin mukaan Numminen kehuskelee asialla jatkuvasti.

”Se on merkittävä saavutus ja on ääretön kunnia, että saan istua hänen vierellään”, Doan kertoo pokerinaamalla toimittajalle.

”Kun menemme ulos, on hienoa sanoa olevansa liikenteessä Suomen seksikkäimmän miehen kanssa. Hän on mahtava jätkä!”

Erityismaininnan Doan antaa Nummisen aina upeassa muotissa olevalla takatukalle, joka on miehen mukaan aina yhtä näyttävästi laitettuna. Yksikään hiussuortuva ei Doanin mukaan ole sotkussa Suomen seksikkäimmän miehen päässä.

Vitsailun aikana Doan myös huutelee taaempana istuvalle ja nauruaan pidättelevälle Nummiselle, joka tyytyy kuitenkin vain hymyilemään kurkistaessaan.

Katso koko video tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=uh2fZkLNSdU