NHL-seuran päävalmentajalta karmiva uutinen joukkueen suomalaistähdestä: ”En usko…”

NHL-seura Carolina Hurricanes on tullut viime vuosina tutuksi monelle suomalaiselle siitä, että joukkueen riveistä löytyy kosolti suomalaisia pelaajia.

Tälle kaudelle suomalaisnimiä saatiin vielä lisää, mutta nyt joukkueen päävalmentaja paljasti ikävän uutisen liittyen pirteästi kauden käynnistäneeseen suomalaishyökkääjään.

Carolina Hurricanesiin täksi kaudeksi Vegas Golden Knightsista siirtynyt keskushyökkääjä Erik Haula onnistui aloittamaan kautensa hyvällä tahdilla uudessa seurassa keräten 16 pelaamaansa otteluun tehot 8+3=11.

Haula kävi viime vuonna läpi polvileikkauksen, mutta marraskuussa polviongelmat ovat tehneet paluun. Haula palasi loukkaantumisen jälkeen vielä kahdeksi peliksi jäälle, mutta nyt joukkueen päävalmentaja Rob Brind’Amour on kertonut huonoja uutisia miehen tilanteesta.

Maanantaina antamassaan haastattelussa päävalmentaja totesi, ettei hän usko, että Haulaa tullaan näkemään pelaamassa pitkään aikaan. Arvostetun The Athletic -lehden toimittaja Sara Civ kertoi asian twitterissä myöhään maanantai-iltana.

– Hän tulee olemaan poissa jonkin aikaa… En usko, että hän tulee pelaamaan ihan hetkeen.

Haulan loukkaantuminen on kova takaisku, sillä tehokkaasti kauden aloittanut suomalaissentteri oli alkupuoliskolla yksi suurimmista suomalaisista valopilkuista NHL:n puolella.