Näille voitonjuhlille ei näy loppua – Ovetshkin on viettänyt todellista laatuaikaa Stanley Cupin kanssa

Washington Capitals saavutti komean rajapyykin, kun joukkue voitti seurahistoriansa ensimmäisen Stanley Cupin viime viikolla.

Pelaajat ottivat tilanteen haltuun siihen sopivin juhlallisuuksin, jotka ovatkin jatkuneet aina Las Vegasin yöstä näihin päiviin saakka kotona Washington D.C:ssä.

Suuren voiton hetkellä on olemassa muutamia erilaisia kappaleita, joita useat urheilijat tykkäävät laulaa ja luukuttaa stereoista täysillä tunnelman luomiseksi.

Washington Capitalsin NHL-joukkueelle ja etenkin sen venäläiskapteeni Aleksandr Ovetshkinille tuo kappale on viime päivien juhlahumussa ollut legendaarisen Queen yhtyeen unohtumaton hitti We Are The Champions, jota mies on lauleskellut erilaisissa haastatteluissa sekä muissa tilanteissa juhlahumun ohessa.

Kovaa alkaneet mestaruusjuhlat eivät selvästikään ole venäläishyökkääjää vielä väsyttäneet, sillä miehen seikkailut pokaalin kanssa ovat saanet huvittavia piirteitä viikonlopun aikana, kun niistä on herunut kuvia sosiaaliseen mediaan.

Ensin Ovetshkin ja pysti kuvattiin heti voiton jälkeisenä yönä juhlatunnelmissa Vegasilaisessa yökerhossa, jolloin poika niin sanotusti saunoi kovalla vauhdilla hyökkääjän siemaillessa shamppanjaa legendaarisesta pystistä. Juhlat äityivät melko vauhdikkaiksi ja lähteiden mukaan tuosta yhdestä yökerhoillasta lähetettiin myöhemmin reilun sadan tuhannen dollarin lasku perään pelaajille.

Illan aikana Ovetshkin nosteli pystiä myös maailmankuulun DJ Tieston kanssa yökerhon lavalla.

Washingtonissa juhlat taas jatkuivat, kun remuavat pelaajat päätyivät paidattomina kirmaamaan suihkulähteeseen lauleskellen selvästi yhä juhlakunnossa.

Seuraavat huvittavat hetket nähtiin, kun Ovetshkin ja muutama muu pelaaja osallistuivat baseball-otteluun, jonne pysti oli tietysti myös raijattu mukana. Yleisön joukosta levinneissä kuvissa voi nähdä kuinka venäläiskapteeni nostelee pokaalia tyytyväisenä kesken peliä saaden huimia suosion osoituksia.

Juhlat ovat myöhemmin jatkuneet myös miehen kotosalla, jossa grilli on lämmennyt ja samat Queenin kappaleen sanat ovat kaikuneet. Eikä toista voi teitenkään tuosta juhlinnasta moittia, sillä samanlaiseen juhlaan ryhtyisivät varmasti muutkin, mikäli noin himoitun pystin saisivat.

Lopulta myös vaimo oli saanut väistyä sängyltä, kun #8 kantoi hymyissä suin pokaalin viereensä.

Ei tässä voi muuta tehdä kuin hattua nostaa, sillä nuo juhlat on täysin ansaittu! Isot onnittelut vielä Capitalsille ja Ovetshkinille ja toivotaan juhlien jatkuvan iloisissa tunnelmissa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);