MTV:ltä loistavia uutisia – Antero Mertaranta selostaa Leijonien ja Ruotsin ratkaisevan ottelun

Jääkiekon MM-kisat Slovakiassa ovat saavuttaneet kenties kiinnostavimman pisteen, kun alkusarjan ottelut on pelattu pois alta ja nyt edessä on kamppailu jatkopaikoista.

Leijonat kohtaa torstai-iltana ottelussa rakkaan arkkivihollisensa Ruotsin, joten luvassa on taatusti mielenkiintoinen trilleri.

Leijonien taival jääkiekon MM-kisoissa Slovakiassa jatkuu torstaina erittäin jännittävissä merkeissä, kun Suomi kohtaa puolivälierässä illalla Ruotsin.

Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 21.15 ja MTV Uutisten vahvistaman tiedon mukaan luvassa on todellinen herkkupala kiekkofaneille, sillä selostajana kuullaan legendaarinen Antero Mertaranta.

Mertarantaa on aiemmin kuultu kisojen aikana pääsääntöisesti vain C Moren maksukanavien puolella, mutta illan ratkaisuottelussa hän selostaa koko kamppailun MTV:llä.

Päivän muissa välierissä kohtaavat Kanada-Sveitsi, Tsekki-Saksa sekä Venäjä ja USA.

Ensimmäiset välierät alkavat kello 17.15. Kaikki muut paitsi Suomen ottelu ovat nähtävissä vain C Moren kanavilla.

Loistavaa! Laita peukkua, jos sinäkin uskot Suomen vievän voiton tänään! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);