Minnesotan suomalaistähti elämänsä vireessä – taas heilui verkko

Mikael Granlund jatkoi pisteputkeaan yön NHL-kierroksella Minnesotan voitettua Buffalo Sabres maalein 5-4.

Minnesota jatkoi vahvoja otteita yön ottelussa ja suomalaisittain peliä oli myös ilo seurata.

Mikael Granlund lätkäisi limpun maalin perukoille jo ensimmäisessä erässä ylivoimahyökkäyksen päätteeksi.

Granlund antoi laukauksen puhua ja kiekko oli ylähyllyssä vieden Minnesotan 2-1 johtoon ottelussa.

Myös Granlundin toinen osuma napsahti ylivoimalla toisen erän puolella. Samalla maali oli Wildin voitto-osuma.

Mikko Koivu merkkautti itselleen syöttöpisteet molempiin Granlundin osumiin ja voittomaali syntyikin Granlundin ohjattua Koivun laukaus sisään.

Alkukauden loukkaantumisestaan toipunut Granlund on nyt tykittänyt viiteen otteluun hurjat tehot 4+5.

Hänet valittiin illan toiseksi tähdeksi Buffalo-ottelussa.