Mikko Rantasen agentilta erittäin kova peliliike – Suomalaishyökkääjälle luvassa todellinen jättipotti

Suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen on noussut Colorado Avalanchen riveissä vauhdilla maailman kirkkaimpaan eliittiin NHL:ssä.

Viime kaudella mies nappasi nimiinsä suomalaisten sisäisen pistepörssin voiton ja tällä hetkellä hän kisaa kärkipaikasta pisteissä koko NHL:ssä.

Hyvät otteet kielivät myös siitä, että nuorukaisen jatkosopimuksesta on tulossa erittäin rahakas.

Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen on jatkanut tällä kaudella siitä, mihin loistavalla viime kaudella jäätiin. Nuori suomalaishyökkääjä on saalistanut itselleen kauden otteluissa tähän mennessä tehot 4+12=16, joilla hän keikkuu koko NHL:n pistepörssin kärkisijoilla.

21-vuotiaan suomalaisen kuluva kausi on kolmas NHL:ssä ja sen myötä myös viimeinen vuosi tulokassopimuksesta. Heinäkuun 1. päivänä päättyvän sopimuksen jatkoa ei ole vielä paljastettu, mutta odotettavissa on, että luvassa on erittäin iso tilipäivä nousiaisista lähtöisin olevalle laiturille.

Agentilta kova peliliike

Arvostetun The Athletic -lehden toimittaja Pierre LeBrun kertoi TSN:n haastattelussa, että suomalaishyökkääjän agentti Mike Liut on ottanut erittäin mielenkiintoisen asenteen seuraavaa sopimusta kohtaan. Rantasen leiri ei nimittäin ole vielä aloittanut – eikä myöskään aio aloittaa kauden aikana – seuraavan sopimuksen rustaamista.

NHL-toimittajan mukaan syynä on se, että agentti haluaa odottaa kesään saakka lypsääkseen Rantaselle mahdollisimman suuren ja kattavan sopimuksen heti tulokassopimuksen jatkoksi. Lähteiden mukaan ainoastaan hyvin suuri ja täysin vastustamaton diili voisi kääntää Liutin pään ennen ensi kesää.

Nyt kun Rantasen vire on jatkunut entistä kovempana vaikuttaakin siltä, että agentin ratkaisu tulee tuottamaan varsin rahakkaan pahvin suomalaishyökkääjälle. Mitään lukuja ei vielä voida varmaksi sanoa ennen neuvottelujen alkamista, mutta selvää on se, että Avalanche ei varmasti halua kultakimpaleestaan luopua.

Rantasen seuraava sopimus tulee takaamaan miehelle varmasti lokoisat oltavat ja mittavan tilipussin vielä pitkäksi aikaa.

Ei voi kuin nostaa peukkua Rantasen ja hänen agenttinsa toiminnalle. Toivotaan, että mies saa ansaitsemansa sopimuksen heti ensi kesänä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);