Mikko Rantanen loukkaantui karmivalla tavalla – kuva paljastaa puistattavan tilanteen

Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen jatkoi hurjaa virettään viime yön NHL-kierroksella, kun hän ehti alustaa joukkueensa 1-1 tasoitusosuman ottelussa St. Louis Bluesia vastaan.

Toisessa erässä Rantanen kuitenkin koki kovia ja joutui jättämään kaukalon.

Mikko Rantanen onnistui jatkamaan pistetehtailua Colorado Avalanchen hävitessä viime yönä St. Louis Bluesille maalein 1-3. Rantanen syötti joukkueensa 1-1 tasoitusosuman ensimmäisen erän ylivoimalla.

Karmiva vääntyminen

Toisessa erässä Rantanen koki kuitenkin karmivan kohtalon, kun hänen vasen nilkkansa vääntyi ympäri epäluonnollisella tavalla luistimen jäätyä kiinni jäässä olleeseen railoon.

Videot tilanteesta osoittavat, kuinka kammottavalla tavalla suomalaistähden nilkka vääntyi tilanteessa, jonka jälkeen hän kuitenkin kamppaili tiensä omin voimin takaisin vaihtoaitioon.

– Tuo on Mikko Rantasen vasen nilkka. Se on matkalla väärään suuntaan… ESPN -kanavan toimittaja Dimitri Filipovic kommentoi tilannetta Twitteriin jakamassaan kuvassa.

Edessä pitkä sairasloma?

Rantanen ei palannut enää loukkaantumisen jälkeen kaukaloon, vaan ottelun jälkeen hänen kerrottiin kärsivän alavartalovammasta. Tarkempi diagnoosi sekä sairausloman pituus selvinnee kuitenkin vasta keskiviikkona, kun joukkueella on edessään seuraava peli.