Mikael Granlund saanut kauteen unelmien alun – Jatkoi pisteputkeaan ja iski upean voittomaalin

Minnesota Wild kohtasi yön NHL-kierroksella Edmonton Oilersin onnistuen lopulta kaatamaan albertalaiset maalein 4-3.

Joukkueen tähtenä loisti uransa parasta kauden alkua pelaava Mikael Granlund, joka vastasi myös ottelun voittomaalista.

Minnesota Wildin Mikael Granlund on saanut nauttia jääkiekosta parrasvalojen paistaessa nuorempien tähtien suuntaan, mutta samaan aikaan Granlund on aloittanut kuluvan kauden uransa tehokkaimmilla lukemilla.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Wild kohtasi vieraissa Edmonton Oilersin ja Granlund oli jälleen peli päällä. Illan voittomaalista vastannut suomalaistähti nakutti ottelussa tehot 1+1 ja venytti samalla pisteputkensa yhdeksän ottelun mittaiseksi.

Kauden 12 pelissä Granlund on nyt onnistunut kasaamaan tehot 6+6=12 ja myös joukkueella kulkee erittäin hyvin. Minnesota on onnistunut voittamaan viimeisestä seitsemästä ottelustaan kuusi.

Upea osuma ratkaisi pelin

Granlund pääsi loistamaan ottelussa syöttäen ensin toisen erän lopulla joukkueensa 3-3 tasoitusmaalin ylivoimalla ja myöhemmin kolmannessa erässä, kun hän tinttasi loppulukemiksi 3-4.

Suomalaishyökkääjä sai irtokiekon itselleen laidan tuntumassa ja yllätyksekseen kukaan Edmontonin pelaajista ei lähtenyt haastamaan häntä.

Niinpä Granlund otti tilanteen haltuun ja peippasi itsensä lähemmäs maalia upottaen lopulta täydellisen laukauksen suoraan Edmonton Oilersin maalivahti Cam Talbotin selän taakse.

Voit katsoa ottelun huippuhetket alhaalla olevalta videolta:

https://www.youtube.com/watch?v=biUdFtRZvAU

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);