Liigaa dominoineen suomalaistähden NHL-unelma tauolle: Teki yllättävän ratkaisun ja palaa Eurooppaan

Tapparan riveissä kovia tekoja tahkonnut hyökkääjä Henrik Haapala lähti hakemaan tosissaan peli paikkaa NHL:n puolelta, mutta Florida Panthersin organisaatiosta ei tilaa löytynyt.

Nyt hyökkääjä onkin tehnyt yllättävän ratkaisun tulevan kauden seuransa suhteen, sillä hän on tekemässä paluun Eurooppaan.

Florida Panthersin NHL-seuraan oli tarjolla täksi kaudeksi enemmänkin tamperelaista osaamista, mutta valitettavasti tie nousi pystyyn Henrik Haapalan kohdalla.

Tapparasta maailmalle ponnistanut 24-vuotias kiekkoilija ei onnistunut vakiinnuttamaan harjoitusleirillä itselleen paikkaa seuran kokoonpanosta, joten edessä oli uuden joukkueen etsiminen.

Taistelua pelipaikasta vaikeutti entisestään ikävä loukkaantuminen.

Monien mielissä Haapalan nähtiin jo palaavan niin kutsutusti maitojunalla takaisin Tampereelle, mutta toisin kävi.

Yllättävä ratkaisu

Viime kaudella viisi NHL-ottelua ja 20 AHL-ottelua pelannut Haapala valitsikin nyt Liigan sijaan täysin toisen suunnan Euroopassa.

Perjantaina sveitsiläinen NLA-seura HC Lugano tiedotti sivuillaan, että Haapala on solminut seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Sveitsistä löytyy jo entuudestaan useita suomalaispelaajia, sillä NLA on kovatasoinen liiga ja joukkueet maksavat erittäin kilpailukykyistä palkkaa verrattuna esimerkiksi kotimaiseen Liigaan.

– Jos kaikki menee hyvin paperiasioiden kanssa, niin Haapala saapuu Ticinoon seuraavien päivien aikana. Käytyään läpi terveystarkastukset hän aloittaa harjoittelun yhdessä joukkueen kanssa alkuviikosta, Luganon sivuilla kerrotaan.

 

Hienoa, että Haapala löysi itselleen uuden pelipaikan. Uskotko, että kyseessä oli hyvä ratkaisu miehen uran kannalta? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);