Leijonille lisää loistavia uutisia: toinen NHL-puolustaja mukaan MM-joukkueeseen

Suomen jääkiekkomaajoukkue saa kevään kotikisoihin vielä yhden vahvistuksen rapakon toiselta puolen.

NHL-seura Dallas Starsin toinenkin suomalaispuolustaja on saapumassa mukaan Leijoniin MM-kisoihin. Aiheesta uutisoitiin alustavasti jo tiistai-iltana, mutta keskiviikkona Leijonat vahvistivat asian.

Kuva: All Over Press

Dallasin takalinjoilla menestyksekkäästi luutinut 27-vuotias Esa Lindell liittyy Leijonien MM-ryhmään ja vahvistaa jo entisestään kovaa nippua, johon kuuluu myös tällä viikolla Suomeen saapuva seuratoveri Miro Heiskanen NHL:stä.

Lindell pelasi menestyksekkään kauden NHL:ssä Dallasin paidassa ja iski 76 runkosarjaotteluun tehot 4+21=25. Hänet tunnetaan tunnollisena oman pään pelaajana, johon voi puolustussuunnassa todella luottaa.

Viimeksi Lindell on edustanut Suomea arvokisoissa vuoden 2016 World Cupissa.

Kuva: All Over Press

Miten käy Ruotsia vastaan?

Leijonat on aloittanut kotikisat vahvasti ottamalla kolmesta ottelusta kolme voittoa. Viimeisimmässä pelissä Suomi kaatoi Yhdysvallat tylyin lukemin 4-1.

Seuraava näytön paikka on edessä keskiviikkona, kun Suomi kohtaa klassikko-ottelussa länsinaapuri Ruotsin kello 20.20 pelattavassa ottelussa.

Myös Ruotsi on klaarannut kisat tähän mennessä puhtaalla pelillä ottamalla kolme voittoa ja jakaa lohkon kärkisijan yhdessä Suomen kanssa 9 pisteellä.

Kova vahvistus Leijonille! Mitä mieltä olet, otetaanko tällä joukkueella kirkkaita mitaleja tänä keväänä?