Leijonalegenda latasi MTV:llä suorat sanat Jesse Puljujärvestä: ”Se on tekosyy”

Kotimaiseen kiekkoliigaan täksi kaudeksi Pohjois-Amerikasta palannut Jesse Puljujärvi on jo pitkään ollut yksi puhutuimmista nuorista suomalaisista kiekkoilijoista.

MTV:n Vilttiketju -ohjelmassa Puljujärven otteita puitiin suorin sanoin kokeneiden asiantuntijoiden voimin.

Edmonton Oilersista Oulun Kärppiin palannut Jesse Puljujärvi on ollut yksi eniten keskustelua aiheuttaneista suomalaispelaajista viime aikoina.

Monet ovat pohtineet syitä nuorukaisen paluun taustalla sekä samalla sitä, olisiko rahkeita vielä takaisin NHL:n puolelle. MTV:n Vilttiketju -ohjelmassa asiasta olivat keskustelemassa urheilutoimittaja sekä Telian juontaja Tuomas Nyholm sekä Leijonalegenda Heikki Riihiranta.

– Jessestä puhutaan aika paljon, sillä lailla, että hän on ikään kuin NHL-pelaaja, joka on nyt tilapäisesti Suomessa. Kyllä on perusteltua kysyä, tuleeko Jessestä minkäänlainen NHL-pelaaja ylipäätään, Nyholm lataa.

Kuva: All Over Press

Riihiranta näkee tekosyyn

Leijonalegenda Heikki Riihiranta uskoo Puljujärveltä löytyvän taitoja, josta onkin jo nähty välähdyksiä, mutta ongelmia on myös muualla.

Yhdeksi isoimmaksi kehitysaskeleeksi hän nostaa henkisen puolen, josta hän uskookin paljon olevan tällä hetkellä kiinni.

– En usko, että kenellekään olisi pärjääminen urheilussa jäänyt kielitaidosta kiinni. Se on minun mielestäni tekosyy. Tietysti auttajia täytyy olla siinä tukemassa, mutta kielitaito ei ole se ongelma, ettei hän pelaa NHL:ssä, Riihiranta linjaa.