Laine väläytti rankkarikisassa – vanha kikka toimi jälleen

Patrik Laineen edustama Winnipeg Jets kohtasi viime yön kierroksella Philadelphia Flyersin.

Ottelu päättyi lopulta voittomaalikilpailun jälkeen Jetsin eduksi 3-2.

Suomalaisittain ilta oli varsin värikäs, sillä Patrik Laine nousi jälleen isoon rooliin joukkueessaan ja onnistui jatkamaan pisteputkeaan.

Laine on nyt tehnyt pisteitä jokaisessa viimeisessä seitsemästä pelistään.

Varsinaisella peliajalla Laine tarjoili kakkossyötön Mark Scheifelen 2-2 tasoitusmaaliin juuri ennen kolmannen erän loppua viimeisellä minuutilla.

Rangaistuslaukauskisassa olikin tarjolla harvinaista herkkua, kun Laine yllätti Flyersin maalivahdin jo SM-liigasta tutulla kikallaan.

Winnipegin toisena laukojana toiminut Laine esitti jälleen vanhan tutun patenttikikkansa, joka on tehnyt tappavaa jälkeä.

Maalin jälkeen mies on onnistunut nyt kauden viidestä rangaistuslaukauksesta neljässä.

Myös Joel armia ylsi pisteille, kun hän syöttö Mathieu Perraultin 1-2 kavennusmaalin.