Kultaleijona ja mestarivalmentaja Antti Törmänen, 49, sairastui syöpään

Pelaajana maailmanmestaruuden Leijonissa keväällä 1995 voittanut ja myöhemmin valmentaja Sveitsissä sekä kotimaan Mestiksessä mestaruudet napannut Antti Törmänen, 49, on sairastunut syöpään.

Asiasta tiedotti Törmäsen nykyinen seura EHC Biel-Bienne.

Mestarivalmentaja Antti Törmänen on sairastunut syöpään, kertoo Törmäsen Sveitsissä valmentama seura EHC Biel-Bienne.

49-vuotias Törmänen sairasti aiemmin keväällä koronaviruksen, mutta nyt terveyshuolet ovat jatkuneet syöpädiagnoosin myötä. Syöpä ei liity seuran mukaan millään tavalla koronavirukseen.

EHC Biel-Biennen tiedotteen mukaan suomalainen valmentaja on käynyt jo syöpäleikkauksessa ja seuraavaksi edessä on pitkä kuuden kuukauden hoitojakso Sveitsissä.

Kuva: All Over Press

Valmentajana menestystä niittänyt Törmänen on tuttu nimi suomalaisille myös pelaajana, sillä hän oli mukana voittamassa Leijonissa legendaarista MM-kultaa vuoden 1995 maailmanmestaruuskilpailuissa.

Tämän lisäksi hän voitti pelaajana neljä Suomen mestaruutta edustaen Jokereita 410 runkosarjaottelussa tehden niissä 137+113=250 tehopistettä.

– Koko EHCB perhe toivottaa Antille sydämensä pohjasta pikaista paranemista. Toivottavasti näemme hänet pian taas täydellä stadionilla, seuran tiedotteessa kirjoitetaan.

Ikävä uutinen. Toivotetaan kaikki yhdessä Törmäselle voimia parantumiseen ja taisteluun!