Kova huhu parjatusta ja aiemmin potkut saaneesta suomalaishyökkääjästä: Tekee paluun Ruotsiin!

33-vuotias Juhamatti Aaltonen sai viime kaudella potkut Ruotsista ja siirtyi sieltä Sveitsiin SC Bernin riveihin.

Myöskään Bernissä peli ei kuitenkaan auennut, joten nyt miehen seuraava seura onkin vielä auki.

33-vuotias Juhamatti Aaltonen on tullut tunnetuksi taiteilijasieluna, joka iskee joko maaleja liukuhihnalta, tai ei sitten tee oikein mitään. Valitettavasti viime kaudella hänen tehonsa vajosivat jälkimmäisen kategorian puolelle, jonka takia Aaltonen saikin lähteä SHL:n hännillä majailevasta Röglestä kesken kauden.

Röglen jälkeen matka jatkui Sveitsin NLA-liigaan SC Bernin riveihin, mutta sielläkään tulosta tai jääaikaa ei tullut tovoitulla tavalla.

Nyt Aaltosen huhutaan Ruotsissa olevan matkalla takaisin länsinaapuriimme. Tällä kertaa Skellfteå AIK:n riviehin

Ruotsalaissivuston mukan hyökkääjä on parhaillaan hyvin lähellä solmia sopimuksen Skellfeteån kanssa, jossa hänelle olisi tarjolla paikka seuran kärkiketjuista. Joukkueen urheilutoimenjohtaja Mikael Lindgren ei kuitenkaan tätä huhua ole vielä suostunut kommentoimaan.

Hän kuitenkin vahvistaa, että seura on etsimässä parhaillaan vahvistuksia hyökkäysosastolle.

Kaksi kokeilua SHL:ssä

Aaltonen on ehtinyt käydä pyörähtämässä Ruotsissa jo kahdesti Röglen paidassa. Kaudella 2012-2013 hän teki komeat 31 tehopistettä 42 otteluun.

Sen jälkeen Aaltonen kävi kokeilemassa siipiään KHL:ssä sekä Liigassa, mutta tulosta ei tuntunut tulevan mistään. Viimeisin kausi Röglessä ei myöskään antanut uskoa tulevasta, mutta jotain miehessä on nähty, sillä Skellefteå on yksi maan suurseuroista ja kestomenestyjä.

Aaltosen kannalta siirto Skellefteån paitaan voisi olla juuri se piristysruiske, jonka taitava taiteilijasielu uralleen tarvitsee.

Lue lisää:

NHL-pomolta kovaa suitsutusta nuorelle suomalaishyökkääjälle: ”Huippupelaajan lukemia”

 

Mielenkiintoisia uutisia! Laita peukkua ja jaa tätä artikkelia, jos sinäkin toivot, että Aaltonen löytää vielä uutta tuulta purjeisiin! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);