Komarovilta väkevä esitys Torontossa – Gordie Howen legendaarinen suoritus lähellä

Toronto Maple Leafsin Leo Komarov oli pelipäällä, kun hänen joukkueensa kaatoi Carolina Hurricanesin murskalukemin.

Leksa aloitti ottelun vahvoilla otteilla ja vei joukkueensa 1-0 johtoon alivoimalla jo toisella peliminuutilla.

Maali oli Maple Leafsin kauden ensimmäinen alivoimamaali ja se syntyi Komarovin napsakalla rannelaukauksella suoraan ylähyllylle.

Lisää Komarovin otteita saatiin ihailla vain muutaman minuutin kuluttua, kun 8. peliminuutin kohdalla Komarov ryhtyi painiin Carolinan Justin Williamsin kanssa.

Kahden kokeneen kiekkoilijan pystypaini sai alkunsa laitaväännöstä, jonka jälkeen Williams nopeasti pudotti hanskansa.

Komarov onnistui kaatamaan Williamsin laitaväännön jälkeen, josta mies ei selvästikään ilahtunut.

Muutaman pystyssä vaihdetun iskun jälkeen kaksikko makasi jo jään pinnassa ja Komarov kiepautti itsensä pikaisesti Williamsin päälle.

Vauhdikkaan ensimmäisen erän jälkeen Komarov metsästi ns. Gordie Howe hat trickiä, eli tappelua, maalia sekä syöttöä samassa ottelussa.

Miehen tehot jäivät kuitenkin ensimmäisen erän alivoimamaaliin, mutta kyse oli silti erittäin energisestä ja hyvästä ottelusta.

Maple Leafs kaatoi Hurricanesin lopulta maalein 8-1.