KHL-seuralta todella kova ratkaisu: Kovia tehoja iskeneelle Leijonahyökkäälle kenkää joukkueesta

Venäläinen jääkiekkoliiga KHL on tunnetusti tuulinen paikka niin pelaajien kuin valmentajienkin suhteen. Nyt tuosta saatiin jälleen esimerkki, kun kahdeksan kautta liigaa tahkonut suomalaishyökkääjä sai kenkää seurastaan.

Jonas Enlund on pelannut jo kahdeksan kauden ajan KHL:ssä ja viimeksi hän edusti Sibir Novosibirskiä. Kuluneella kaudella hän iski 55 otteluun tehot 9+17=26, joiden myötä hyökkääjälle aukesi myös paikka Leijonamiehistöön olympialaisiin.

30-vuotias Enlund on KHL-uransa aikana edustanut myös Lokomotiv Jaroslavia, Pietarin SKA:ta, Moskovan ZSKA:aa sekä Kunlun Red Staria.

Nyt Sibirin ulkomaalaiskiintiö kuitenkin täytettiin tuoreella kanadalaisvärväyksellä, joten Enlund saa pakata kimpsunsa ja poistua Siperian aroilta.

Seura tiedotti asiasta perjantaina Twitterissä. Ovi on käynyt ulkomaalaisille seurassa tiuhaan tahtiin sen jälkeen, kun se jäi heikon suorituksen jälkeen ulos playoffeista viime kaudella.

Enlund on nyt vapaa etsimään itselleen uutta seuraa ja ottajia ainakin kuvittelisi olevan. 377 KHL-ottelussa hän on iskenyt komeat pisteet 93+127=220.

Lue lisää:

Jokerit hurjana siirtomarkkinoilla: Haaviin Leijona-tähti, NHL-lupaus sekä ruotsalainen AHL-jyrä

Kova ratkaisu Sibiriltä. Mitä luulet, missä Enlundin ura jatkuu seuraavaksi? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);