KHL-joukkuetovereiden verinen nyrkkitappelu ravintolassa tallentui videolle

Venäjän kiekkoliiga KHL:ää on aina pidetty mielenkiintoisena, sillä jäällä voi tapahtua melkein mitä tahansa.

Uskomattomista yksilösuorituksista mitä kummallisempiin sattumuksiin, niin vanha sanonta ”Only in Russia”, tuntuu istuvan myös maan kiekkoliigaan.

On toki normaalia, että joukkuetoverit välillä nahistelevat myös muissa lajeissa, mutta nämä kaksi KHL-kiekkoilijaa päättivät kesken joukkueen juhlaillallisen ryhtyä oikein kunnon nyrkkihippasille.

Kanadalainen urheilusivusto TSN kirjoittaa, että kaksi KHL-kiekkoilijaa päätyivät veriseen kamppailuun ollessaan ravintolassa.

Latvialainen kiekkotoimittaja Aivins Kalnins julkaisi torstaina videon, jossa kaksi Avangard Omskin kiekkoilijaa hakkaavat toisiaan verissä päin.

Video on kuvattu ravintolassa, jossa oli käynnissä joukkueen illallistilaisuus. Paikalla oli myös lapsia ja naisia, joten tapahtumat vaikuttavat todella hämäriltä.

Tässä vaiheessa kenelläkään ei ole vielä varmaa tietoa siitä, mikä tappelun käynnisti, mutta videon perusteella meno oli sen verran rajua, että kyse tuskin on ollut mistään kovin heppoisesta syystä.

Kalninsin mukaan valkovenäläisen Andrei Stasin ja venäläisen Mikhail Fisenkon tappelu äitiyi niin pahasti, että Stas jouduttiin kuljettamaan paikattavaksi ambulanssilla.

Myös ravintolan työntekijöillä oli toimittajan mukaan siivottavaan varsin roisit jäljet tämän kaksikon pystypainin jälkeen.

Katso video tapahtuneesta tästä:

https://twitter.com/A_Kalnins/status/951514593913958400

Tykkää Urheiluraamatusta, jos olet todellinen urheilufani! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);