Kasperi Kapanen kiitti valmennusjohtoa vastuusta: Avasi maalihanat komealla yksilösuorituksella

Kasperi Kapanen on joutunut taistelemaan viime kaudet peliajasta NHL-seura Toronto Maple Leafsin alemmisas ketjuissa.

Energinen suomalaishyökkääjä on kuitenkin onnistunut nyt vakuuttamaan valmennusjohdon siitä, että hän on sopiva palanen Toronton taitavaan kokonaisuuteen.

Viime yön NHL-kierroksella Kapanen kiitti välittömästi valmentajaa saamastaan vastuusta.

Chicago Black Hawks ja Toronto Maple Leafs järjestivät sunnuntain ja maanantain välisenä yönä todellisista maali-ilotteluista, kun Toronto kampesi ottelusta lopulta voiton maalein 6-7.

Ottelussa nähtiin myös iloisia onnistumisia suomalaisittain, sillä Chicagon suomalaispuolustaja Henri Jokiharju saalisti itselleen kolme syöttöpistettä ja Toronton hyökkääjä Kasperi Kapanen keräsi tehot 1+1.

Kuva: Twitter

Nostetiin ykkösketjuun

Maple Leafsin alemmissa ketjuissa aiemmin raatanut Kasperi Kapanen sai viimein vastuuta, kun hänet siirrettiin ottelun ensimmäisessä erässä joukkueen ykkösketjuun. Kapanen otti kärkiketjusta hyökkääjä Tyler Ennisin paikan Auston Matthewsin ja Patrick Marleaun rinnalla.

Ensimmäisessä vaihdossa suomalaishyökkääjälle kävi ikävä virhe, joka johti välittömästi Chicagon 2-0 johtomaaliin.

Tämän jälkeen Kapanen iski kuitenkin uuden vaihteen silmään ja seuraavat vaihdot olivat pelkästään Kapanen-Matthews kaksin show’ta.

Suomalaishyökkääjä pääsi avaamaan maalitilinsä, kun Matthews vapautti hänet läpiajoon komealla syötöllä, jonka päätteeksi Kapanen heitti kiekon verkon perukoille komealla tyylillä.

Alle minuuttia myöhemmin Kapanen oli itse syöttäjän roolissa, kun hän tarjoili kiekon Auston Matthewsille, joka iski ottelun tasoihin 2-2:een.

Myöhemmin Kapaselle tarjottiin vielä toista mahdollisuutta iskeä maali läpiajosta, mutta Chicagon maalivahti Cam Ward oli kuitenkin tällä kertaa vahvempi.

Kapanen saatetaan nähdä joukkueen kärkiketjussa myös jatkossa, sillä joukkueen ruotsalaistähti William Nylander ei ole vieläkään päässyt sopuun joukkueen kanssa sopimuksestaan.

Loistava suoritus Kapaselta! Pistä peukkua, jos sinäkin uskot, että Kapanen on paikkansa kärkiketjuissa ansainnut! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);