Käsittämätön näky NHL-jäiltä: Winnipegin jättiläinen riepotteli kahta pelaajaa kuin räsynukkeja pitkin jäätä

Winnipeg Jets ja Vegas Golden Knights kohtasivat jälleen yöllä NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjassa.

Jetsin järkälemäinen puolustaja Dustin Byfuglien näytti jälleen illan aikana, miksi hänen lempinimensä on ”Big Buffy”.

Winnipeg Jetsin takalinjoilla luutiva 33-vuotas Dustin Byfuglien on todellinen jätti hänen 196 sentin ja 120 kilon kehollaan, joka jättää takuulla jälkensä muihin pelaajiin kaukalossa.

Big Buffy” nimellä tunnettu pelaaja ei pelkää käyttää kokoaan hyödyksi vaan on aiemminkin retuutellut kovakuntoisia ja isoja ammattikiekkoilijoita kuin paperinukkeja sille päälle sattuessaan.

Tästä saatiin jälleen huikea esimerkki viime yön NHL-kierroksella, kun Jets hävisi vieraskaukalossa Vegas Golden Knightsille konferenssifinaalien kolmannessa ottelussa maalein 4-2.

Retuutti kahta pelaajaa

yli 800 NHL-ottelun veteraani saapui paikalle omaan päätyyn, kun vihellyksen jälkeen maalin nurkalla oli käynnissä todellinen torikokous. Tuomareiden rauhoitusyritykset eivät ottaneet onnistuakseen, joten Buffy päätti hoitaa tilanteen omalla tavallaan.

Kasan reunalle saapunut Bufyglien tempaisi yhdellä rykäisyllä mukaansa Vegasin Tomas Nosekin sekä Colin Millerin sellaisella voimalla, että molemmat pelaajat lensivät takapuolelleen jäähän, kun Byfuglien veteli heitä niskasta ottamallaan otteella.

Kyse ei myöskään ole mistään pikkujässiköistä, vaan esimerkiksi Nosek on 191 senttinen ja 95 kiloinen pelaaja kun taas Miller 185 senttinen ja 89 kiloinen.

Kyse ei myöskään ollut miehen ensimmäisestä rodeosta, sillä aiemmin ottelusarjassa Nashville Predatorsia vastaan Byfuglien riepotteli Roman Josia sekä Austin Watsonia kuin märkää riepua. Myöskään nämä kaverit eivät ole pakan pienimmästä päästä.

Lue lisää:

Mikrofoni tallensi valmentajan kovan kritiikin Laineelle – Vastasi välittömästi parhaalla mahdollisella tavalla

Hahah! On se kyllä melkoinen voimapesä. Seuraava uravalinta Byfuglienille voisi olla baarin portsari... window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);