Kärpille hurjia vahvistuksia ensi kaudelle: Kiinnitti tuoreen KHL-mestarin pitkällä sopimuksella

Tällä kaudella Liigan mestaruutta juhlinut Oulun Kärpät julkisti keskiviikkona liudan uusia pelaajasopimuksia, joiden kohdalla voidaan puhua jo todella kovista vahvistuksista.

Neljän uuden pelaajan joukosta löytyy myös mielenkiintoisia paluumuuttajia…

Liigan mestaruutta juhlinut Kärpät on menettänyt viime päivinä paljon pelaajia, kun esimerkiksi koko joukkueen tehokas ja taidokas ykkösketju kokonaisuudessaan ilmoitti jatkavansa uraansa KHL:n puolella Venäjällä.

Nyt Ouluun saatiin kuitenkin myös hyviä uutisia, sillä seura julkisti keskiviikkona neljä uutta todella kovaa vahvistusta joukkueelle.

KHL:n mestaruuden juuri Ak Bars Kazanin riveissä voittanut Atte Ohtamaa saapuu vahvistamaan Kärppien puolustusta hurjalla viiden vuoden mittaisella sopimuksella.

Ohtamaan lisäksi kovana vahvistuksena voidaan pitää paluumuuttaja Mika Pyörälää, joka palaa Kärppä-paitaan vietettyään vuoden SC Bernissä Sveitsin NLA-liigassa.

– Atte on merkittävä palanen tulevaisuuttamme ja siitä kertoo myös sopimuksen pituus. Hän on todella merkittävä pelaaja tälle seuralle. Hieno persoona ja pelaaja palaa Kärppäpaitaan ja me olemme siitä todella iloisia. Kun puhutaan KHL:n pudotuspelien parhaasta puolustajasta, niin se kertoo kaiken oleellisen siitä minkä tasoinen pelaaja tänne saatiin. On myös hienoa saada Spede takaisin vuoden Sveitsin reissun jälkeen. Kaikki varmasti tietävät Mikan aseman tässä meidän yhteisössämme, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi.

Ohtamaan ja Pyörälän lisäksi Kärpissä nähdään ensikaudella TPS:ssä tällä kaudella hurmannut Japser Lindsten sekä slovakialainen Michal Kristof.

Seuran tiedotteen mukaan Lindstenin sopimus on kahden vuoden mittainen ja Kristofin taas mallia 1+1.

– Jasper on ominaisuuksiltaan sellainen pelaaja josta kiinnostuimme heti. Hänen parhaat vuotensa ovat vielä edessäpäin, ja on hienoa, että Jasper vahvistaa meidän joukkuettamme tulevina kausina. Michal on erinomainen kiekollinen pelaaja, jonka erikoisosaaminen löytyy ylivoimapelistä, Aho kertoo tiedotteessa.

Lue lisää:

Jääkiekon MM-kisat 2018: Tässä on kaikki, mitä sinun tulee Tanskan kisoista tietää!

Kovia nimiä Ouluun! Kuka on sinun mielestäsi paras vahvistus mestaruutta ensi kaudella puolustavien Kärppien rivistöön? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);