Kanadan MM-joukkueelle valtava menetys – NHL-supertähti jättämässä kisat väliin tänä vuonna

Jääkiekon MM-kisat Tanskassa elävät vielä seuraavat päivät jatkuvassa odotuksessa, kun NHL:n pudotuspeleistä vapautuneita pelaajia odotellaan omien maidensa vahvistuksiksi.

Vahvistuksia on monenlaisia ja monille maille, mutta Kanadan tuoreimmat uutiset erittäin kovan NHL-vahvistuksen kohdalla toivat vaahterarinnoille huonoja uutisia.

Kanada on tuttuun tapaan saanut liikkeelle tämän kevään maailmanmestaruuskisoihin erittäin nimivahvan joukkueen, johon olisi jatkuvasti tarjolla kovia vahvistuksia NHL:n pudotuspelien jatkuessa.

Kovat odotukset kohdistuivat esimerkiksi Pittsburgh Penguinsin joukkueeseen, joka hieman yllättäen nöyrtyi jatkoajalla Washington Capitalsille ja päätyi kesälaitumille.

Penguinsin riveissä pelaa tukku maailman kovimpia pelaajia, kuten esimerkiksi NHL:n supertähti Sidney Crosby, joka on tuttu näky kotimaansa Kanadan pelipaidassa kansainvälisillä kentillä.

Pittsburghin lennon katkettua monet haaveilivat jo todella kovasta vahvistuksesta vaahterapaitojen riveihin, mutta nyt haave Crosbyn ja McDavidin yhteispelistä näyttää olevan jäämässä haaveeksi.

Ensimmäinen vapaa kevät vuosiin

Toimittaja Chris Johnston kertoi Twitterissä, että Crosby on jättämässä kisat tällä kertaa väliin. NHL:n supertähti on pelannut monta pitkää kevättä, joten ei ole ihme, että lepotauko on paikallaan.

 

– Puheiden mukaan Sidney Crosby on ymmärrettävästi jättämässä MM-kisat väliin voidakseen levätä. Hän on pelannut pitkän kevään viimeiset kolme kautta.

Vuonna 2015 Crosby oli voittamassa Kanadalle kultaa MM-kisoissa ja vuosina 2016 sekä 2017 hän johti Pittsburghin NHL:n finaaleihin ja aina Stanley Cup -voittoon saakka.

 

Ymmärrettävä ratkaisu Crosbylta. Mitä mieltä sinä olet, olisiko miehen pitänyt lähteä vielä Tanskaan pelaamaan pitkää kevättä? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);